З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Прикарпатська художниця підкорила Києв

Прикарпатська художниця підкорила Києв

фото Прикарпатська художниця підкорила Києв
Роботи прикарпатської художниці Тетяни Павлик вистаивли у Києві. Перша — персональна виставка творів, зроблених рідкісною на сьогодні технікою акварелі під назвою «Хвилі моєї туги», друга — фотовиставка однієї роботи.  Світлину «Сонечко» визнано найкращою на щорічній виставці газети «День» і відзначено  у номінації «портрет».

Художніх персональних виставок у столиці України Тетяна Павлик мала три, а от у фотоконкурсі від авторитетного всеукраїнського видання мисткиня участь взяла уперше й одразу здобула неабияке визнання.

«Робота «Сонечко» «родом» з 2006 року, — ділиться враженнями Тетяна Павлик. — Ми були на пленері в Бистриці, на вулиці скрипів 20-градусний мороз. Я малювала біля вікна, а фотоапарат залишила на другому поверсі будинку. З вулиці забігла мала Софійка, донечка художника Яреми Стецика. Вона скинула шапочку — і вся «засвітилася», цей звичайний ефект електризації волосся всіх зачарував. Усі, хто мав у руках фотоапарат, почали знімати це диво. Я кинула все і з думкою, що не встигну, побігла наверх за фотоапаратом. Знімала тоді ще я на плівку і не була впевнена, чи вийде у мене щось. А пощастило спіймати вдалий кадр, прекрасний образ.  Ця робота була на виставці в Австрії, але нагороду «Сонечко» отримала вперше».

Як майстер акварелі Тетяна Павлик малює в оригінальній авторській техніці. У столиці презентовано десять робіт, котрими вона 1991 року ілюструвала збірку віршів Лесі Українки «Хвилі моєї туги», що з’явилася у видавництві «Каменяр» у Львові. Російська журналістка, котра вже кілька років живе у Києві, відвідавши виставку, так захопилася творчістю двох талановитих жінок — Лесі
Українки і Тетяни Павлик, що запропонувала художниці зняти про неї фільм.

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:794| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.