З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка За версією Forbes список найбагатших людей світу очолив мексиканець. В Україні налічили вісім мільярдерів
Мексиканець Карлос Слім за підсумками 2010 року втримав титул найбагатшої людини у світі, йдеться в щорічному рейтингу мільярдерів журналу Forbes, оприлюдненому в США у середу ввечері, передає РИА "Новости". Статок Сліма оцінюється в 74 мільярди доларів, за рік він зумів стати "найприбутковішим" зі світових багачів, примноживши своїй капітал більш ніж на 20 мільярдів доларів. Це абсолютний рекорд багатства відтоді, як його стали підраховувати в сучасному світі.
Категорія: Економіка | Переглядів: 823 | Дата: 10.03.2011

Картинка McDonald's - вже не найбільша мережа закусочних в світі. Її обігнала мережа Subway
Кількість ресторанів швидкого харчування в світі стрімкого росте, McDonald's втрачає пальму першості. Мережа ресторанів швидкого харчування Subway обійшла свого конкурента McDonald's за кількістю закусочних. Згідно зі звітом компанії, в 2010 році в Subway працювали 33 тисячі 749 точок швидкого харчування. У McDonald's в минулому році працювали 32 тисячі 737 ресторанів.
Категорія: Економіка | Переглядів: 627 | Дата: 09.03.2011

Картинка Україна змінює Енергетичну стратегію: спорудження нових АЕС замінять видобутком газу з альтернативних джерел
Міністерство енергетики і вугільної промисловості має намір до серпня переглянути Енергетичну стратегію України до 2030 року. Про це заявив напередодні під час другої щорічної конференції Інституту Адама Сміта "Український енергетичний форум" заступник міністра Микита Константинов, пише "КоммерсантЪ-Украина". Константинов зазначив, що планується скоротити плани спорудження блоків атомних електростанцій, але не уточнив деталей. За його словами, енергетична стратегія тепер коректуватиметься кожні два-три роки, виходячи з прогнозів енергоспоживання.
Категорія: Економіка | Переглядів: 597 | Дата: 04.03.2011

Картинка газ для українців в 2011 році подорожчає на 30%, а комунальні тарифи - на 62%
Підвищення цін на газ для населення в 2011 році складе 30%, а комунальних тарифів - 62%. Це випливає з положень проекту Меморандуму про економічну та фінансову політику (МЕФП), погодженого українською стороною та місією МВФ за результатами її роботив Києві з 1 по 14 лютого 2011 року, який є в розпорядженні DT.UA. Зокрема, уряд України і МВФ домовилися, що ціни на газ для населення в 2011 році будуть підвищені на 30% (замість 50%, як планувалося раніше; шляхом коригування ціни на газ як товар), а саме підвищення буде проходити в два етапи: на 20% до 15 квітня, і ще на 10% з 1 липня 2011 року.
Категорія: Економіка | Переглядів: 697 | Дата: 03.03.2011

Картинка "Нафтогаз" купить у "Газпрому" близько 6 млрд куб м газу у березні
НАК "Нафтогаз України" планує в березні 2011 р. купити близько 6 млрд куб м газу у "Газпрому". Про це сьогодні, 1 березня, під час другої щорічної конференції Інституту Адама Сміта "Український енергетичний форум" заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін, передає "РБК-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 591 | Дата: 02.03.2011

Картинка Україна пішла на поступки ЄС щодо процедури держзакупівель
Україна і Європейський Союз домовилися про врегулювання конфлікту, що виник після схвалення поправок до закону про держзакупівлі, через які Брюссель призупинив надання Києву бюджетної підтримки. В Адміністрації президента (АП) вважають, що вже влітку Україна отримає 126 млн євро в рамках заморожених на сьогодні програм Євросоюзу. В АП пообіцяли, що суперечливий закон буде змінено. Очікується, що буде спрощено процедуру закупівель у природних монополій і створено механізм рамкових угод для регулярних закупівель товарів і послуг, пише "Комерсант-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 573 | Дата: 02.03.2011

Картинка "Нафтогаз" продасть ОВДП на 900 млн грн, щоб розрахуватися з "Газпромом"
НАК "Нафтогаз України" має намір продати ВАТ "Державний ощадний банк України" облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) на загальну суму 900 млн грн. Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому на офіційному веб-порталі "Державні закупівлі". Згідно з повідомленням про оголошення відповідного тендеру за процедурою закупівлі в одного учасника, "Нафтогаз України" має намір продати 900 тис облігацій (номінал 1 тис грн) одним лотом з кодом UA 4000092167.
Категорія: Економіка | Переглядів: 581 | Дата: 01.03.2011

Картинка Уряд знищує українську систему соціального страхування кажуть в БЮТ
Уряд України доводить до краху систему соціального страхування. Про це заявив "бютівець" Андрій Павловський. З його слів, за два місяці 2011 року фінансовий дефіцит Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності сягнув 750 мільйонів гривень, а заборгованість з виплати допомоги за лікарняним перевищує 450 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба БЮТ.
Категорія: Економіка | Переглядів: 591 | Дата: 25.02.2011

Картинка Азаров запевняє, що борошно в Україні не подорожчає
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заперечує зростання цін на борошно. "Навіть зараз, враховуючи те, що Україна має у своєму розпорядженні достатні запаси зерна, і то вдалося спровокувати так званий сплеск цін на борошно, якого, звичайно, немає. Реально ціна стабільна на борошно скрізь, і скрізь борошно є", - сказав Азаров сьогодні, 22 лютого, під час зустрічі з представниками Європейської бізнес-асоціації, передають "Українські новини".
Категорія: Економіка | Переглядів: 567 | Дата: 23.02.2011

Картинка До українців наближається пенсійна реформа, без альтернатив
Болюче питання для українського суспільства - пенсійну реформу - 16 лютого обговорювали у Верховній Раді на спеціальних парламентських слуханнях. У сесійній залі, щоправда, народних депутатів було небагато. Натомість тут зібралися представники фондів страхування, чиновники, які працюють у соціальній сфері, пише "Україна молода" в статті Марини Ткачук "Працюйте довше - отримуйте більше?".
Категорія: Економіка | Переглядів: 700 | Дата: 18.02.2011

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.