З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Завдяки схемі "підвозу" Янукович мобілізував близько 20% виборців, вважає Чорновіл

Завдяки схемі "підвозу" Янукович мобілізував близько 20% виборців, вважає Чорновіл

фото Завдяки схемі "підвозу" Янукович мобілізував близько 20% виборців, вважає Чорновіл
Після звільнення Юрія Луценка з посади голови МВС на сході України під час виборів безперешкодно відбувався "підвіз" виборців, що додало голосів Віктору Януковичу. Про це заявив позафракційний депутат Тарас Чорновіл, коментуючи те, що кандидат у президенти Юлія Тимошенко не визнає результат виборів, передає УНІАН.

За його словами, "дивна провокація навколо поліграфкомбінату "Україна" дала формальний поштовх для зняття Луценка - "його, по суті, усунули". "Після того зникла можливість контролю на Сході України. Там відбувався так званий "підвоз", - сказав колишній "регіонал".

Він наголосив: "Тільки міліція могла це зупинити - коли люди, підігнавши автобус під якийсь будинок, ішли по квартирах зі списком від виборчої комісії, грюкали у двері до тих, хто не проголосував, і дуже нав'язливо пояснювали, що треба терміново йти на виборчу дільницю".

"Зупиняючи ці автобуси, можна було відстежити, хто, крім людей, які їдуть голосувати, перебуває всередині, чи немає там активістів тієї самої ПР, чи відбувається спеціальна "обробка" виборців, чи не вручають їм якісь гроші. Провівши кілька рейдів, таку "підвозку" можна було б зупинити", - сказав Чорновіл.

"А "підвозка" дала на Донбасі неймовірну кількість голосів. Думаю, порядку 20% вдалося мобілізувати такими схемами. Зупинити це міг тільки Луценко персонально. Без нього міліція на таке не пішла б", - сказав він.

Водночас, депутат наголосив, що "вибори визнаються недійсними в тому випадку, якщо доведено, що фальсифікація становила більш як 10%".

"Але це щось дуже нереалістичне. Може, на двох-трьох дільницях скасують результати, але це 5-6 тисяч голосів, а їм (команді Тимошенко – ред.) потрібен майже мільйон", - сказав Чорновіл.

За його словами, "у ряді областей Юлія Тимошенко могла мати непогані результати й задіяти певні адміністративні можливості". "Але її відверто "здали". Наприклад, Губський - у Київській області. Там більше було роботи проти неї, ніж на неї", - вважає Чорновіл.

Команда Юлії Тимошенко визнає Віктора Януковича переможцем президентських виборів, якщо не зможе довести в судах порушення в ході виборів, які призвели до цієї перемоги. Штаб Тимошенко сумнівається в чесності голосування на більш ніж 1 тис виборчих дільниць і буде, зокрема, оскаржувити результати голосування на дому без медичної довідки.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:913| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.