З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Син посла Сьєрра-Леоне ґвалтував москвичок

Син посла Сьєрра-Леоне ґвалтував москвичок

фото Син посла Сьєрра-Леоне ґвалтував москвичок
У Москві міліція розслідує серію зґвалтувань, в яких підозрюються син африканського дипломата і його приятель. Молоді люди заманювали дівчат на територію посольства і ґвалтували. Нащадок чиновника-іноземця до цього часу залишається на волі, користуючись дипломатичною недоторканністю, передає ТСН.

На даний момент в міліцію подано 3 заяви на ґвалтівників-африканців, причому два злочини син надзвичайного і повноважного посла Сьєрра-Леоне в Росії здійснив за останній місяць.

Передостання наруга відбулася 22 лютого. За словами жертви, син посла Рахім В. та його друг Олуфелі А. заманили її в квартиру на території посольства, після чого побили та згвалтували.

Міліціонери швидко з'ясували, з якої квартири вибігла дівчина, після чого співробітники правоохоронних органів пішли за підозрілою адресою. Проте потім розслідування застопорилося: Рахім В., не виходячи за поріг, показав співробітникам міліції дипломатичну картку і закрив двері.

Зрештою жертва ґвалтівників забрала заяву: судячи з усього, її вмовили це зробити, пообіцявши компенсацію. Однак не минуло й місяця, як на Рахіма В. та Олуфелі А. знов надійшла заява про зґвалтування, скоєне за попередньою схемою, на території посольства все в тій же нещасливій квартирі. За заявою, поданою 12 березня, порушено кримінальну справу.

Більше того, перший раз Рахіма В. запідозрили в зґвалтуваннях ще в 2009 році. Тоді в міліцію звернулася студентка Московського університету імені Моріса Тореза.

20-річна Анастасія теж познайомилася з Рахімом і його друзями в нічному клубі. Дівчат теж відвезли на квартиру з метою жорстокої наруги. А на ранок обидві жертви в жахливому стані прийшли писати заяву в ВВД "Кунцево".

Втім, коли співробітники міліції прийшли за вказаною адресою для з'ясування обставин події, 62-річний батько Рахіма прикрився своєю дипломатичною недоторканністю.

Раніше посол Сьєрра-Леоне в Москві Самі Манко Турей і сам встиг оскандалитися сімейними чварами зі своєю дружиною. Наприкінці жовтня 2009 року і сам дипломат, і його 41-річна дружина Хаві Рахім Турей опинилися в лікарні з забоями і синцями.

За словами високопоставленого чиновника, причиною скандалу стало його небажання виділити дружині гроші на теплі речі. "Моїй дружині в цьому житті нічого не потрібно, крім грошей, - розповідав тоді Самі Манко Турей. - З тих пір, як зіграли весілля, вона відразу стала вимагати величезні суми грошей на непотрібні речі".

Зазначимо, в американському штаті Нью-Джерсі режисер, схиблений на ідеї кінця світу і Апокаліпсисі, перетворився на жорстокого ґвалтівника для п'яти своїх дочок. За допомогою злочинного інцесту багатодітний батько вирішив "врятувати людство", оскільки увірував в чудове спасіння виключно свого роду.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:891| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.