З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Василь Гладій: «Коли у 2010 році виграв Янукович, Україна програла»
Народний депутат України Василь Гладій, який на парламентських виборах здобув переконливу перемогу в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №89 з центром у Снятині, перебуваючи з робочою поїздкою на Прикарпатті, розповів журналістам тижневика «Коломийські ВІСТИ» про свою роботу у Верховній Раді України та політичну ситуацію в країні.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 892 | Дата: 20.02.2013

Картинка Екстрім по коломийські, або як не поламати кістки в центрі міста
Як мешканка околиці міста Коломиї завжди заздрила тим, хто проживає в центрі. Все близенько і ринок і школа і різноманітні установи… Ось так буквально вчора зранку йдучи середмістям з важелезними сумками продуктів, вирішила сісти на автобус на зупинці біля кляштору і доїхати додому. Оскільки знаходилася я біля ратуші то й спускатись треба було у вуличку що повертає з вулиці Грушевського прямо до джерела.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 776 | Дата: 18.02.2013

Картинка Дитячий КВН в Івано-Франківську (півфінал 2013)
До дорослих КВН уже всі звикли і люблять їх. А от те що відбудеться в місті Івано-Франківськ дуже цікава подія. Дитячий КВН в місті. Школи вже готові приймати їх. Два півфінали КВН відбудуться 21-22 лютого.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1269 | Дата: 18.02.2013

Картинка Зустріч з Київськими письменниками
21-го лютого о 16-ій годині в Міжнародний день рідної мови в обласній універсальній бібліотеці ім. І. Франка відбудеться зустріч з київськими письменниками: В. Шовкошитним, поетом, прозаїком, кінодраматургом, політиком, громадським діячем, доктором філософії в галузі політології, директором видавництва «Український пріоритет»; С. Бондаренком, поетом, прозаїком, заступником головного редактора «Літературної України» та Л. Лебедівною, прозаїком, літературознавцем, кандидатом філологічних наук, докторантом Києво-Могилянської Академії.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1058 | Дата: 18.02.2013

Картинка Акустичний концерт до Дня святого Валентина
14 лютого - день святого Валентина, також відомий як день Всіх Закоханих. З цієї нагоди у арт-кафе Хрущ на Вежі відбувся акустичний концерт
Категорія: Культура | Переглядів: 1024 | Дата: 16.02.2013

Картинка Перший обласний творчий вечір молоді Івано-Франківська
21 лютого 2013 року о 16:00 в приміщенні університету права імені Короля Данила Галицького відбудеться перший обласний творчий вечір молоді Івано-Франківська. Організатором заходу виступили: ОТБ «Галичина», Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області та студентська рада ІФУП імені Короля Данила Галицького.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1083 | Дата: 14.02.2013

Картинка Олександр левицький: про вибори, бюджет і плани на майбутнє
Перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради вже встиг освоїтись на посаді і поділився з журналістами тижневика «Коломийські ВІСТИ» планами на майбутнє та розповів про довибори і бюджет на 2013 рік.
- Пане Олександре, нещодавно відбулися довибори до обласної ради. Як оцінюєте їх організацію та результати?
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 812 | Дата: 14.02.2013

Картинка В КОЛОМИЇ ХОЧУТЬ ВСТАНОВИТИ РЕКОРД УКРАЇНИ «СЛОВО КОБЗАРЯ»
Керівництво Коломийського педагогічного коледжу Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника спільно з коломийським міськрайонним товариством «Просвіта» та усією студенською родиною вирішили почати відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка за рік до ювілею.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1056 | Дата: 14.02.2013

Картинка Кокс і Квасьнєвський були в шоці від зустрічі з Тимошенко в душі
Зустріч екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКЛ №5 Харкова з колишнім президентом Європарламенту Петом Коксом та екс-президентом Польщі Олександром Квасьнєвським проходила в душовій кімнаті, де знаходиться екс-прем'єр після оголошення акції громадянської непокори. Про це журналістам повідомила дочка Тимошенко, Євгенія.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 872 | Дата: 07.02.2013

Картинка Україна - Норвегія 2-0 початок року з перемоги
Національна збірна України провела дебютний матч під керівництвом Михайла Фоменка і перший у 2013 році. В іспанській Севільї "синьо-жовті" перемогли у товариському матчі збірну Норвегії з рахунком 2:0. На 17-й хвилині рахунок відкрив Микола Морозюк, відгукнувшись на навісну передачу Андрія Ярмоленка.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1067 | Дата: 06.02.2013

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.