З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Де гуляли у 1960-х в Івано-Франківську?
Путівник по Івано-Франківську за 1963 рік пише: «в місті працює 48 підприємств громадського харчування, в тому числі 6 ресторанів». Назв і адрес — немає. А цікаво ж?! Трохи допомогли пошуки в архівах, перегляд старих газет і розмови зі старожилами…
Категорія: Цікаво | Переглядів: 2598 | Дата: 11.03.2013

Картинка Українські біатлоністки завоювали срібло в естафеті на етапі Кубка світу в Сочі
 Жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, який у неділю завершується у столиці зимової Олімпіади-2014 Сочі (Росія).
Як інформує офіційний сайт Федерації біатлону України, "синьо-жовта" команда у складі Юлії Джими, Олени Підгрушної, Валі Семеренко та дебютантки Марії Панфілової посіла друге місце, пропустивши вперед лише збірну Німеччини. "Бронза" дісталася норвежкам.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1138 | Дата: 10.03.2013

Картинка Зустріч-презентація Національної спілки кінематографістів України.
12 березня о 16 годині у літературно-мистецькій вітальні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбудеться зустріч-презентація з нагоди 15-ти річчя Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1254 | Дата: 10.03.2013

Картинка Коломийська міська бібліотека для юнацтва отримала інтерент
Міська бібліотека для юнацтва відчинила свої двері у березні 1985р. на вулиці І. Мазепи. Варто зазначити, що читачами бібліотеки є не лише юнацтво. Частенько на екскурсію приходять малюки з садочка №20, є чимало відвідувачів дорослого і похилого віку.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 966 | Дата: 10.03.2013

Картинка «Тирлич» знову виграв у Кам'янець-Подыльського «ДіДіБао»
Продовжуються ігри Чемпіонату України I ліги з баскетболу. Цього разу баскетбольний клуб «Тирлич» приймав у Коломиї гостей з Кам‘янець-Подільського команду «ДіДіБао».
В приміщенні фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Прикарпаття» було холодно, а от на паркеті вже з перших хвилин  відчувалась «гаряча» атмосфера.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1269 | Дата: 10.03.2013

Картинка У Коломийської освіти «облупилося» лице.
Освітяни міста Коломиї щодня заходять у будинок за адресою вулиця Кобринського, 10, на якому на облупаних стінах висить табличка «Коломийська міська рада Івано-Франківської області. Управління освіти», а згори у будь-яку хвилину може посипатися цегла, що підтверджується відсутністю частини карнизу.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 948 | Дата: 09.03.2013

Картинка «Острів кохання» - облагородять.
«Острів кохання» - облагородять. Про реконструкцію однойменної місцини на міському озері знову заговорила Івано-Франківська міська влада.
 Ідею облаштування острова запропонував Молодіжний міськвиконком ще торік.
Реалізацією проекту займеться група молодих архітекторів. За їхнім задумом, острів отримає нове освітлення та відповідні відпочинкові місця.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 902 | Дата: 09.03.2013

Картинка «Українське питання» виникло після того, як стало відомо про рішення суду.
Європейський парламент на пленарному засіданні має намір обговорити українське питання за участю Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон. Українське питання заплановане до обговорення на середу в рамках пленарного засідання Європарламенту, яке пройде в Страсбурзі.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 2253 | Дата: 08.03.2013

Картинка Мілан - Барселона 2:0 перший матч 1/8 Ліги Чемпіонів 12/13
Ну що ж перший матч майже сенсаційно Мілан обіграв Барселону. Чи зможуть Каталонці обіграти гостів на своєму полі. Час і гра покаже. А зараз про мач який відбувся.
Підопічні Массіміліано Аллегрі здобули блискучу перемогу у поєдинку проти одної із найсильніших команд світу. Два м'яча у воротах Віктора Вальдеса дозволяють італійській команді впевнено дивитися у майбутнє та сподіватися, що саме вони стануть щасливими власниками путівки в 1/4 фіналу Ліги чемпіоінв.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1127 | Дата: 08.03.2013

Картинка Ольгу Фреймут і Ревізор побили в Івано-франківському кафе
На сайті закладу жителі міста назвали його найгіршим місцем Івано-Франківська за всіма показниками. "Корида" підтвердила свою репутацію. Минуло десять хвилин від початку перевірки, і в пабі з'явився невідомий чоловік із криками: "Що це ви тут робите?" Після чого почав активно виштовхувати ведучу Ольгу Фреймут і знімальну групу з кухні.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1758 | Дата: 08.03.2013

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.