З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Екстрім по коломийські, або як не поламати кістки в центрі міста

Екстрім по коломийські, або як не поламати кістки в центрі міста

фото Екстрім по коломийські, або як не поламати кістки в центрі міста
Шановні містяни, якщо ви любите екстрим, то вам для цього далеко їхати не треба – він прямо в центрі Коломиї!
Як мешканка околиці міста Коломиї завжди заздрила тим, хто проживає в центрі. Все близенько і ринок і школа і різноманітні установи… Ось так буквально вчора зранку йдучи середмістям з важелезними сумками продуктів, вирішила сісти на автобус на зупинці біля кляштору і доїхати додому. Оскільки знаходилася я біля ратуші то й спускатись треба було у вуличку що повертає з вулиці Грушевського прямо до джерела.
На цьому моє захоплення життям в центрі закінчилось… Відстань у 10 метрів до заповітного місця я долала, як мені здалось, хвилин з 10, адже суцільний лід під ногами, на якому не має жодного натяку на посипання піском, або ж просто чищення обіцяв не надто м’яке приземлення у разі падіння.
Дивує те, що цією дорогою користаються щодня чимала кількість людей. Зупинка біля кляштору – це центральна зупинка для тих хто приїздить з близьких шкіл, тут люди виходять саме для того щоб пройти на центральну вулицю Коломиї. Чому влада не дбає про безпеку містян? Чому люди щодня мають піддаватися небезпеці опинитися на лікарняному ліжку з переломом?
Напевне тому не дбають про пішохідні доріжки, що самі очільники і перші особи їздять на автівках і проблеми пішоходів їм дуже далекі…
Тим хто захоплюється екстремальними видами спорту, гірка до кляштору стане справжнім раєм, а як же пенсіонери, старші люди, діти…хто подбає про їхню безпеку і комфорт? Хіба це обіцяв нинішній міський голова Коломиї Ігор Слюзар йдучи на вибори?


Олександра Щербакова, тижневик «Коломийські ВІСТИ»

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:774| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): дороги в коломиї, Олександра Щербакова, Коломия
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.