З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка На депутатів Івано-Франківської облради чинився тиск збоку апарату облдержадміністрації
Позачергова сесія обласної ради не відбулася через відсутність кворуму. Прикарптські депутати мали намір ухвалити  звернення до вищих органів влади, в якому йдеться про неконституційність продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території України.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 792 | Дата: 26.04.2010

Картинка У Івано-Франківську буде військовий парад
Вперше за останні п’ять років на честь 65 річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні у Івано-Франківську відбудеться військовий парад. Відповідно до наказу начальника військового гарнізону підполковника Геннадія Долгашова, та рішення губернатора області Михайла Вишиванюка, в параді візьмуть участь представники всіх силових структур які дислокуються на Прикарпатті, а також Богодчанського військово-спортивного ліцею.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 795 | Дата: 26.04.2010

Картинка В Івано-Франківську проведуть технічну інвентаризацію захисних споруд цивільної оборони
В Івано-Франківську проведуть технічну інвентаризацію захисних споруд цивільної оборони. Відповідне рішення ухвалили депутати на 49-й сесії міськради.  Завдання полягає у тому, аби  зберегти існуючий фонд таких споруд. Вартість реалізації такої перевірки складає 3 тисячі гривень.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 868 | Дата: 16.04.2010

Картинка В Івано-Франківську вперше покажуть духовний мюзикл «А над нашою вірою – Вічність....»
В  Івано-Франківську вперше покажуть духовний мюзикл «А над нашою вірою – Вічність....». Ця музична вистава розпочинає щорічний фестиваль Христового міста «Вгору серця – 2010». Прем’єра відбудеться цими вихідними в облмуздрамтеатрі. Презентує духовний мюзикл   музично-мистецька студія Лілії Литвиненко.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 797 | Дата: 16.04.2010

Картинка Лікарня на вулицях франківська
Просто неба кожен бажаючий може виміряти свій артеріальний тиск, зважитись, пройти флюорографію та зробити тест на віл-снід. Все це безкоштовно та анонімно. Такий медогляд відбувається  у рамках  Всесвітнього дня Здоров'я - 2010. Івано-Франківськ -  перше місто України, яке долучилося до цієї акції. Вже 3-й день поспіль в різних мікрорайонах  можна побачити  дівчат у білих халатах та карети "Швидкої допомоги".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 946 | Дата: 11.04.2010

Картинка Івано-Франківськ може стати тренувальним центром для Євро 2012 (відео)
Івано-Франківськ може стати тренувальним центром для Євро 2012. На стадіоні "Рух" команди-учасниці чемпіонату зможуть проводити збори та підготовку до футбольних матчів. У жовтні минулого року представники Координаційнного комітету з підготовки до Євро - 2012 відвідували стадіони, які могли б стати центрами базової підготовки команд - учасниць футбольного чемпіонату. Серед відвіданих - і стадіон "Рух".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 841 | Дата: 08.04.2010

Картинка Малозабезпеченим мешканцям Івано-Франківська надали допомогу до Великодніх свят
Згідно розпорядження міського голови від 18.03.2010 року № 117-р «Про відзначення в місті свята Воскресіння Христового» кошторисом витрат з підготовки та відзначення свята Воскресіння Христового департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради виділено з коштів міського бюджету 15000 грн. для надання одноразової грошової допомоги одиноким пенсіонерам та інвалідам.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 868 | Дата: 06.04.2010

Картинка Найгіршим населеним пунктам Прикарпаття вручатимуть «перехідний демократичний віник»
Сьогодні, 6 квітня, в Івано-Франківській облдержадміністрації під головуванням голови Михайла Вишиванюка відбулося перше установче засідання новоствореної Ради з розвитку територій регіону, протидії корупції і організованій злочинності. Зазначалося: основне завдання Ради – розробити перспективну програму розвитку територій на 10 років під назвою «Івано-Франківщина – писанковий край». Про це повідомив власкор ЗІКу.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 916 | Дата: 06.04.2010

Картинка Франківська облрада прийняла «хлібне» рішення на 6 млн грн
37 сесія Івано-Франківської обласної ради схвалила рішення «Про заставу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», яке дозволить державному підприємству «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» відкрити кредитну лінію на суму 6 млн грн для закупівлі продовольчого зерна. Термін погашення кредиту – до 30 березня 2011 року. Про це 17 березня ЗІКу повідомили у прес-службі голови облради.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 849 | Дата: 17.03.2010

Картинка В Івано-Франківську уже почали розписувати писанки
В майстерні - пахощі  гарячого  воску  та барвників. На столах маленькі печі, інструменти та схематичні малюнки. Тут під мотиви українських народних пісень близько 10 юних іванофранківців старанно виводять писачками різноманітні візерунки.  9-ти річний Олександр Закотянський малює свою першу крашанку. Усі візерунки на ній - символічні.  І саме ця писанка стане окрасою його великоднього кошика, зізнається хлопець. Адже зроблена вона своїми руками.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 913 | Дата: 17.03.2010

« 1 2 ... 89 90 91 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.