З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Лікарня на вулицях франківська

Лікарня на вулицях франківська

фото Лікарня на вулицях франківська
Просто неба кожен бажаючий може виміряти свій артеріальний тиск, зважитись, пройти флюорографію та зробити тест на віл-снід. Все це безкоштовно та анонімно. Такий медогляд відбувається  у рамках  Всесвітнього дня Здоров'я - 2010. Івано-Франківськ -  перше місто України, яке долучилося до цієї акції. Вже 3-й день поспіль в різних мікрорайонах  можна побачити  дівчат у білих халатах та карети "Швидкої допомоги".

З'ясувати  стан власного  здоров'я хочуть як молодь, так і люди середнього та похилого віку. Одні тестуються  на віл-снід, інші-  вимірюють тиск ,зважуються  та проходять флюорографію, розповідає представник ради при МОЗ Роман Фіщук

Саме в цій машині можна перевірити,  чи здорові легені. Один із відвідувачів цієї пересувної амбулаторії Роман розповідає - востаннє флюорографію робив 20 років тому - і пояснює.

Долучились до акції і місцеві чиновники. Щоправда, вирішили  лише виміряти свій артеріальний  тиск. Говорять Керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис та депутат міськради Андрій Рязанцев.

Об'їздна медична  бригада із діагностичним обладнанням курсуватиме містом ще 2 дні. На вихідних, вона перебуватиме біля супермаркету  "Велика  Кишеня"  та на Вічевому майдані.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:950| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.