З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » На депутатів Івано-Франківської облради чинився тиск збоку апарату облдержадміністрації

На депутатів Івано-Франківської облради чинився тиск збоку апарату облдержадміністрації

фото На депутатів Івано-Франківської облради чинився тиск збоку апарату облдержадміністрації
Позачергова сесія обласної ради не відбулася через відсутність кворуму. Прикарптські депутати мали намір ухвалити  звернення до вищих органів влади, в якому йдеться про неконституційність продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської федерації на території України.

Вже вдруге депутатів не вистачило для проведення позачергового засідання Івано-Франківської обласної ради . Спочатку в сесійній залі  зареєстровалися  53 обласні обранці. Впродовж двох годин їх кількість збільшилася. Проте незабаром  деякі депутати  уже встигли покинути приміщення облдержадміністрації. Відтак виникла проблема  сесійного кворуму. Таким чином,  звернення ухвалити не вдалося, каже голова обласної ради Ігор Олійник.

На депутатів чинився тиск збоку апарату облдержадміністрації, переконаний лідер  обласної "Свободи" Олександр Сич. За його словами, депутатам-посадовцям, перед сесією телефонували і "радили" не з"являтись на засідання. Відтак  вони шукали різні підстави, аби уникнути  пленарне засідання, стверджує Олександр Сич.

До нас повертаються часи "кучмівської диктатури", заявляє лідер  фракції БЮТ в облраді Юрій Романюк. На його думку, керівницво ОДА відкрито потурає  нинішньому  президентові  Вікторові  Януковичу. Депутатам навіть відмовили у транспорті для  поїздки до Києва для проведення позачергової сесії під стінами Верховної Ради, зазначив Юрій Романюк.

Між тим депутати Івано-Франківської міської ради звернення до керівництва держави ухвалили одноголосно. Усі 44  міські обранці, які зібралися на позачергову сесію,  висловилися за імпічмент президента Віктора Януковича за вчинення державної зради. Депутати переконані, угода  про продовження перебування Чорноморського флоту на території Україні суперечить Конституції, відтак не має права на існування, стверджує  секретар міської ради Василь Бойчук.

Уже завтра під стінами Верховної Ради зберуться депутати місцевих рад із західних регіонів України. Тут також планується проведення другого пленарного засідання сесії Івано-Франківської міської ради.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:796| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.