З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » «Прикарпаття» потребує зброї

«Прикарпаття» потребує зброї

фото «Прикарпаття» потребує зброї

П’ятий територіальний батальйон «Прикарпаття» повністю забезпечений бронежилетами та кевларовими касками. Про це в коментарях виданню galka.if.ua повідомила дружина одного із бійців Олена. «Вони ще місяць тому всі мали каски і навіть по два бронежилети на одного. Їм ні бронежилетів, ні касок більше не потрібно», — каже Олена. За її словами, бійці потребують зброї, з допомогою якої могли би активно протистояти ворогові.

Наразі вони забезпечені лише легкою стрілецькою зброєю, і то, частину її втратили. «На сьогоднішній день снаряд влучив у склад зі зброєю, частину її знищено. Правда, є ще зброя, яка була схована в іншому місці», — каже Олена. Також знищено штаб, розбито комп’ютери, наразі немає зв’язку із штабом АТО та міністерством оборони.

За словами Олени, бійці «Прикарпаття» розташовані приблизно за п’ять кілометрів із кордоном з Росією. Із території РФ регулярно ідуть обстріли. «Хлопці не знають і не розуміють, чому вони там стоять. Їх в будь-який момент може накрити, вони як гарматне м'ясо. У штабі АТО не пояснюють їх завдань», — розповідає Олена. Вона відзначає, що жінки і матері дуже переживають.

Адже за її словами, у батальйоні уже є два загиблих і поранені. Каже, що хлопці потребують справжньої зброї, наприклад, мінометів. Проте згідно статуту така зроби для них не передбачена.

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1046| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.