З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 3
Гостей: 3
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Рекордна колядка "Нова радість стала" пролунала на Прикарпатті

Рекордна колядка "Нова радість стала" пролунала на Прикарпатті

фото Рекордна колядка "Нова радість стала" пролунала на Прикарпатті
Сьогодні, 14 січня 2014р. о 14.00 год. в м.Долина на площі біля центральної ялинки по проспекту Незалежності з ініціативи громади міста було встановлено рекорд України в категорії: "Масові заходи" - наймасовіше одночасне виконання коляди "Нова радість стала".

Всіх учасників радо привітали експерти "Книги рекордів України", а саме:
Михайло Петруняк (член світового конгресу Українців ), котрий побажав, щоб цю коляду почула не тільки Україна, але і увесь світ; Ганна Крисюк(представник національного проекту Книга рекордів Украіни ), яка побажала всім учасникам гучноі коляди та щоб саме цю колядку було чути в інші області України; Галина Баранкевич (співачка, солістка Івано-Франківського облмуздрамтеатру) в своєму вітальному виступі наголосила: " Ніхто і ніколи не зможе знищити український дух і культуру доки лунатими українська пісня і свята коляда".

Встановлення рекорду відбулось в рамках проведення загальнорайонної Розколяди, організаторами якої є Долинська міська рада, Долинська районна державна адміністрація та Долинський муніципальний духовий оркестр.

Після детальних підрахунків протоколів реєстрації рекорду, члени експертної комісії привітали долинян та міського голову Володимира Гаразда з новим рекордом та оголосили результат. Отже, на проспекті Незалежності колядувало 5027 осіб.

http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/53034
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1481| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.