З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка 300 тисяч гривень на благоустрій Івано-Франківська.
В Івано-Франківську впорядкують зелені насадження. На благоустрій парків і скверів міська влада виділила 300 тисяч гривень.

 Місцеве "Зелене господарство" розпочало формування крон дерев уздовж міських вулиць, обкопування клумб. А також комунальники зрізують старі дерев, які становлять загрозу для господарських обєктів та людей загалом.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 939 | Дата: 04.04.2013

Картинка Зіновій Шкутяк назвав прізвища замовників відставки О.Бабій
Керівник обласної організації партії Наша Україна Зіновій Шкутяк дав прес-конференцію  з приводу подій, що відбувалися в Івано-Франківській обласній раді 29 березня. В ході прес-конференції оприлюднено заяву Президії Ради Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Наша Україна», у якій дається оцінка подій в обласній раді, коли депутати намагалися усунути з роботи Генерального директора ОТБ «Галичина» Ольгу Бабій.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 980 | Дата: 03.04.2013

Картинка Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.
Як повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради ("Наша Україна") Петро Шкутяк, головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції своїм рішенням від 27 березня 2013 року наклав арешт на все майно Петра Шкутяка. Таким чином, було виконане рішення Івано-Франківського міського суду про стягнення на користь міської організації Партії регіонів 10 000 гривень.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1172 | Дата: 03.04.2013

Картинка Інтернет-архів документів про історію ОУН та УПА
Запрацював сайт "Електронний архів визвольного руху", представлений Львівським національним університетом імені Франка та Центром досліджень визвольного руху. Тепер в Інтернеті — 10 тисяч раніше не доступних документів про історію ОУН та УПА.

Описані електронні копії систематизовані тематично та хронологічно, а сам Е-архів постійно поповнюватиметься, повідомляє прес-служба ЦДВР.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 831 | Дата: 25.03.2013

Картинка Крали з уже збудованого будинку
21 березня в Івано-Франківську близько шостої години ранку наряд групи затримання Державної служби охорони зіткнувся з непередбачуваною обставиною – під час патрулювання однієї з вулиць вони побачили, як через огорожу будівельного майданчика перестрибують якісь підозрілі чоловіки.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 838 | Дата: 25.03.2013

Картинка На Долинщині вбили вовка
Мешканці сіл Вишків, Сенечів та Мислівка, що на Долинщині відтепер не бояться виходити ввечері на подвір’я, адже днями єгері Вигодського лісгоспу вполювали вовка одинака, який тероризував вищезгадані села вже більш як пів року.
Ще влітку в селах ставалися випадки, коли вовк перерізав за одну ніч більше десятка овець, забрав декілька собак, а ввечері люди не раз бачили на околиці сіл очі звіра, який шукав собі здобич.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1776 | Дата: 11.03.2013

Картинка В дитячій лікарні на Чорновола діти підчіплюють невідому інфекцію?
Наталія Грейчук мати, дитина якої 4 березня потрапила в міську дитячу лікарню по вул. Чорновола з діагнозом неускладнена правобічна пневмонія.

За словами жінки, дитину оглядали на коридорі, де був страшенний протяг і прийняли рішення госпіталізувати.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1293 | Дата: 11.03.2013

Картинка Коломийська міська бібліотека для юнацтва отримала інтерент
Міська бібліотека для юнацтва відчинила свої двері у березні 1985р. на вулиці І. Мазепи. Варто зазначити, що читачами бібліотеки є не лише юнацтво. Частенько на екскурсію приходять малюки з садочка №20, є чимало відвідувачів дорослого і похилого віку.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 967 | Дата: 10.03.2013

Картинка У Коломийської освіти «облупилося» лице.
Освітяни міста Коломиї щодня заходять у будинок за адресою вулиця Кобринського, 10, на якому на облупаних стінах висить табличка «Коломийська міська рада Івано-Франківської області. Управління освіти», а згори у будь-яку хвилину може посипатися цегла, що підтверджується відсутністю частини карнизу.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 949 | Дата: 09.03.2013

Картинка «Острів кохання» - облагородять.
«Острів кохання» - облагородять. Про реконструкцію однойменної місцини на міському озері знову заговорила Івано-Франківська міська влада.
 Ідею облаштування острова запропонував Молодіжний міськвиконком ще торік.
Реалізацією проекту займеться група молодих архітекторів. За їхнім задумом, острів отримає нове освітлення та відповідні відпочинкові місця.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 903 | Дата: 09.03.2013

« 1 2 3 4 5 ... 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.