З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна

Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна

фото Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна

Повний каталог весільних, вечірніх та інших плать Ви зможете переглянути на сайті дизайнера з якого і взято інформацію.  Архив всех робот : Свадебные платья все дизайнерские роботы.

Дизайнер створила весільні , вечірні та коктейльні вбрання , а також корсети , що є винятковою особливістю бренду Natalia Tausher . Колекція весільних суконь представлена ​​як витонченими елегантними моделями , так і пишними нарядами , про які мріють всі дівчата .

У колекції плать 2014 є багато чудових суконь вечірніх і весільних.

Колекція « Француженка » повертає нас до жіночності і часів , коли як ніколи цінувалася талія дівчини. У своїх моделях дизайнер підкреслює натуральну красу , мінімально прикрашаючи сукні вишивкою та іншими елементами , залишаючи їх лише як акценти. Наталі Таушер вперше використала в своїх весільних нарядах тканини , які не використовують для такого роду нарядів , а саме : льон , кашемір , з'єднання льону з шовком і кашеміру з шовком . Кольорові рішення колекції - це поєднання м'яких відтінків білого і пастелі , пастельна глазур.

Родзинкою нової колекції став литий корсет , шви якого приховані від чоловічого погляду , даючи можливість насолодитися природною красою дівчини.

У 2014 році дизайнер Наталі Таушер радить нареченим вибирати 2 фати : довгу для офіційної церемонії (у підлогу або у вигляді шлейфу ) і коротку для святкування . Але найголовніше у виборі фати - це легка і струмлива тканину.

Тож завітайте на офіційний сайт дизайнера та виберіть плаття собі до смаку. Хочемо нагадати що Свадебные салоны Киева для покупки весільних плать не завжди Вас врятують. Тож завітайте в салон Наталі Таушер у Києві, Чернівцях або просто зателефонуйте і дізнайтеся більше

Офіційний сайт дизайнера: http://nataliatausher.com/

  

  

  

 

Всі зображення до публікації Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна
Категорія:Цікаво| Перегляд:1729| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.