З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Відпочинок у труні

Відпочинок у труні

фото Відпочинок у труні
Невдовзі у курортному Трускавці може з'явитися на постійній основі новий метод лікування апатії та депресії – "трунотерапія". Так автори ідеї назвали кімнату "психологічного розвантаження", де клієнтам пропонується полежати у справжнісіньких трунах, пише "Комсомольська правда в Україні".

 Ідея виникла в директора місцевого ритуального бюро. "Якось наш співробітник прийшов на роботу після проводів одного приятеля в армію. І мабуть, так йому було важко прийти в норму, що завалився спати в одній із трун.

 Так мирно сопів – я його й застав на робочому місці", - розповів безжурний оптиміст Степан Піряник. У приміщенні для релаксацій він поставив багато вазонів та екран з водоспадом. З динаміків лунає тиха музика. Для послуг клієнтів дібрано три ошатних труни.

"Ми запросили для консультації лікарів, які готують бажаючих полежати наодинці з власними думками. Звичайно, я розумію, що на виробничій фірмі це не приживеться, тому ведемо переговори з санаторіями", - пояснив автор ідеї, пише ТСН.

 Поки що ця послуга безкоштовна. Та навіть попри це черги бажаючих немає. По-перше, небагато-хто знає про незвичайну кімнату, а по-друге, більшість українців досить забобонні, аби лягати в труну завчасно.

 "Але бувають такі просунуті курортники, які навіть просять накрити себе кришкою. Нещодавно була жінка з Києва. Полежала сім хвилин, подумала над вічним, і раптом прийняла рішення - терміново вийти заміж і народити двох дітей, адже в житті сенс потрібен", - поділився Піряник.

 Конфліктів із церквою чоловік не має. Пояснює, що труна, на відміну від хреста, не має сакрального значення, тому заборон на її використання не існує. Не бачить кардинальних перепон для нового чудернацького методу й психолог Олена Сохан.

 "Про трунотерапію в Україні я ще не чула. Знаю, в Таїланді є храм, в якому практикують лежання в саркофагах. Люди медитують там по кілька хвилин і так очищаються. Наскільки це корисно для людей, судити не беруся. Звичайно, роздуми про вічне не зашкодять, але одне можу сказати точно – для подібних експериментів потрібно мати здорове серце і психіку", - зазначила експерт.
Категорія:Цікаво| Перегляд:1221| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.