З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.

Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.

фото Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.
Як повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради ("Наша Україна") Петро Шкутяк, головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції своїм рішенням від 27 березня 2013 року наклав арешт на все майно Петра Шкутяка. Таким чином, було виконане рішення Івано-Франківського міського суду про стягнення на користь міської організації Партії регіонів 10 000 гривень.

Як відомо, Петро Шкутяк визнав себе винним у тому, що побив вікна у міському офісі Партії регіонів. Суд призначив виплатити відшкодування у розмірі 10 000 гривень.

Днями на адресу Петра Шкутяка прийшов лист із відділу державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції про рішення головного державного виконавця накласти арешт на все майно Петра Шкутяка. Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження зареєстрована у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна.

Проте, як зазначив у коментарі "Вікнам” сам Петро Шкутяк, жодного майна — рухомого і нерухомого — у його власності немає.

Поки що, за словами депутата обласної ради, представники виконавчої служби не зверталися до нього, щоб виконати розпорядження про арешт майна.
Всі зображення до публікації Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1173| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.