З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Зіновій Шкутяк назвав прізвища замовників відставки О.Бабій

Зіновій Шкутяк назвав прізвища замовників відставки О.Бабій

фото Зіновій Шкутяк назвав прізвища замовників відставки О.Бабій
Керівник обласної організації партії Наша Україна Зіновій Шкутяк дав прес-конференцію  з приводу подій, що відбувалися в Івано-Франківській обласній раді 29 березня. В ході прес-конференції оприлюднено заяву Президії Ради Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Наша Україна», у якій дається оцінка подій в обласній раді, коли депутати намагалися усунути з роботи Генерального директора ОТБ «Галичина» Ольгу Бабій.

«Нашоукраїнці» у своїй заяві звинувачують першого заступника голови облради Олександра Левицького, який головував на сесії, у грубому порушенні регламенту облради та моральних і етичних норм відносин між депутатами.

«Наша Україна» також наголосила у заяві, що з першого дня роботи в обласній раді депутати її фракції постійно узгоджували зі «Свободою», БЮТом, «Фронтом змін» та УДАРом всі важливі питання. Тому зараз «нашоукраїнці» не розуміють мотивів рішення щодо Ольги Бабій.

У заяві припускають, що такі беззаконні дії в обласній раді були пробним каменем для подальшого знищення засобів масової інформації в області, які мають свою позицію та відстоюють демократичні цінності.

Саме тому Президія Ради обласної «Нашої України» висловлює протест проти свавілля, яке вчинялось на сесії облради і закликає припинити цькування керівництва та колективу ОТБ «Галичина». Натомість пропонується напрацювати концепцію розвитку ОТБ «Галичина» і надати всіляку підтримку для її реалізації.

Окрім того, Зіновій Шкутяк переконаний, що насправді 29 березня в облраді старі досвідчені інтригани з «Батьківщини» підставили молодих «свободівців» і виставили їх на передній план. На запитання журналістів, хто саме є цими інтриганами, Зіновій Шкутяк відповів, що самі вони не прийшли на сесію і їх неважко визначити.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:981| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.