З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура
Картинка Сергій Звєрєв одружився на Ірині Білик
Навряд чи хтось міг собі таке уявити, але епатажний артист відгуляв весілля з українською співачкою.
Сергій Звєрєв, 46-річний російський шоумен, на батьківщині не зміг підшукати собі достойну наречену, зате закрутити голову епатажній зірці змогла народна артистка України Ірина Білик. Весілля відбулося в католицькому соборі міста Фастова.
Категорія: Культура | Переглядів: 780 | Дата: 10.06.2010

Картинка Київський режисер знімає 26-серійний мультфільм "Моя країна - Україна"
У Києві презентували сім серій анімаційного фільму "Моя країна — Україна". Стрічка — пластилінова, кожна її серія триває 3 хв. Головні герої — казкар Сашко Лірник і його кіт, передає Gazeta.ua. "Ідея серіалу виникла років п’ять тому, — розповідає київський мультиплікатор Степан Коваль, 44 роки. — Я їздив  ...
Категорія: Культура | Переглядів: 1213 | Дата: 05.06.2010

Картинка У півфіналі "Євробачення" заспіває українська Alyosha. А Рибак визнав, що він гей
Останні фіналісти "Євробачення-2010" визначаться у норвезькій столиці Осло за підсумками другого півфіналу, який пройде на сцені Telenor Arena в четвер. Переможець конкурсу буде визначений за новими правилами.
Категорія: Культура | Переглядів: 858 | Дата: 27.05.2010

Картинка Кремль радий, що Україна перестає дискримінувати російськомовні телеканали, як це було за Ющенка
Україна скасовує дискримінаційні заходи щодо російськомовних телеканалів, які діяли в період перебування при владі колишнього президента цієї країни  Віктора Ющенка, заявив сьогодні міністр закордонних справ  Сергій Лавров, виступаючи в четвер у Раді Федерації в рамках "урядової години", передає  "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Культура | Переглядів: 816 | Дата: 13.05.2010

Картинка Російські покази "Стомлених сонцем-2" проходять у напівпорожніх кінозалах
Новий фільм Микити Михалкова "Стомлені сонцем-2. Предстояння" демонструється у напівпорожніх залах, повідомляє  Эхо Москвы з посиланням на російські ЗМІ. Перші дні прем'єри, за даними регіональних ЗМІ, не показують ажіотажу. Наприклад, кореспондент газети "Новгородские ведомости" повідомляє лише про 38 проданих квитків з 500 у головний міський кінотеатр на урочисту прем'єру.
Категорія: Культура | Переглядів: 739 | Дата: 27.04.2010

Картинка "Гайдамаки" отримали престижну польську премію за "Найкращий альбом".Відео
Музична премія "Wirtualne Gęśle" визнала спільний альбом Haydamaky та польської легендарної групи Voo Voo найкращим альбомом world-musіc, виданим у Польщі у 2009 році.
Категорія: Культура | Переглядів: 1036 | Дата: 27.04.2010

Картинка Багс Банні та Даффі Дак повертаються на екрани
Телемережа Cartoon Network вирішила відродити класичний мультсеріал "Looney Tunes", головними героями якого є Багс Банні та Даффі Дак, повідомляє The Hollywood Reporter.
Не дивлячись на те, що шоу повинне відродитися в оригінальному форматі, керівництво каналу пропонує внести деякі зміни. Так, дія всіх епізодів розгортатиметься в місті. Сусідами головних героїв будуть персонажі інших мультфільмів - Йосеміт Сем, пташка Твіті і кіт Сильвестр.
Категорія: Культура | Переглядів: 773 | Дата: 22.04.2010

Картинка "Люди в чорному 3" знімуть в 3D
Томмі Лі Джонс та Уілл Сміт підтвердили свою участь в третьому фільмі "Люди в чорному". Про це повідомляє ресурс ShowBiz411, представникам якого вдалося поспілкуватися з режисером проекту Баррі Зонненфелдом.
За його словами, зараз йде робота над сценарієм фільму. Зонненфелд розраховує завершити картину до американського національного свята - Поминального дня в 2011 році.
Категорія: Культура | Переглядів: 806 | Дата: 22.04.2010

Картинка Каннський кінофестиваль оголосив програму "Тижня критики"
Оголошено програму 49-го "Тижня критики", найстарішої паралельної секції Каннського кінофестивалю. Вона пройде з 13 по 21 травня, передають "Подробиці". "Тиждень критиків" орієнтований на нові імена, у його програму часто включають перші або другі роботи кінорежисерів. Цього року в програмі "Тижня критиків" - аж сім дебютів, а найбільш розлого в ньому представлено нове кіно Франції й країн Азії.
Категорія: Культура | Переглядів: 777 | Дата: 20.04.2010

Картинка Копію корони Данила Галицького виставили в Тернополі
Ініціатор відновлення корони Данила Галицького львів’янин Ігор Жук під час презентації розповів, що справжня корона зникла понад 700 років тому, у її пошуках українські дослідники неодноразово зверталися до президентів Польщі, Литви та Латвії, а також до Папи Івана Павла II, який сприяв дослідженням.
Категорія: Культура | Переглядів: 827 | Дата: 17.04.2010

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.