З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » "Гайдамаки" отримали престижну польську премію за "Найкращий альбом".Відео

"Гайдамаки" отримали престижну польську премію за "Найкращий альбом".Відео

фото "Гайдамаки" отримали престижну польську премію за "Найкращий альбом".Відео
Музична премія "Wirtualne Gęśle" визнала спільний альбом Haydamaky та польської легендарної групи Voo Voo найкращим альбомом world-musіc, виданим у Польщі у 2009 році.

Урочисте вручення нагороди відбулося у Варшаві у концертному залі Польського Радіо імені видатного композитора Вітольда Лютославського у перший день фольклорного фестивалю "Nowa Tradycja". Два символи премії, що нагадують gęśle – старовинний польський струнний інструмент – отримали лідер Haydamaky Олександр Ярмола та представник гурту Voo Voo Maciek Proliński, передає прес-служба гурту.

Премія "Wirtualne Gęśle" відзначає найкращих вже сьомий рік поспіль. Переможців обирають самі слухачі, протягом місяця віддаючи голоси за улюблений альбом на сайті премії.

Крім того, альбом Voo Voo ї Haydamaky бере також участь в інтернет-змаганні Wirtualne Gęśle 2010 за аналогічне звання найкращого альбому world-music серед польських гуртів. На відміну від премії, віддати голос за альбом "Гайдамаків" може кожен меломан.

Альбом трьома мовами Voo Voo ї Haydamaky вийшов 4 червня 2009 року і за два тижні отримав звання золотого. Пісня з нього "Wyszla Mloda" стала найкращою піснею літа польського національного радіо.

Категорія:Культура| Перегляд:1039| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.