З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Багс Банні та Даффі Дак повертаються на екрани

Багс Банні та Даффі Дак повертаються на екрани

фото Багс Банні та Даффі Дак повертаються на екрани
Телемережа Cartoon Network вирішила відродити класичний мультсеріал "Looney Tunes", головними героями якого є Багс Банні та Даффі Дак, повідомляє The Hollywood Reporter.

Не дивлячись на те, що шоу повинне відродитися в оригінальному форматі, керівництво каналу пропонує внести деякі зміни. Так, дія всіх епізодів розгортатиметься в місті. Сусідами головних героїв будуть персонажі інших мультфільмів - Йосеміт Сем, пташка Твіті і кіт Сильвестр.

Крім того серії уриватимуться традиційними вставками про Хитрого Койота і Дорожнього бігуна. У описі вставок фігурує термін CG, тобто computer graphic - комп'ютерна графіка. Як конкретно це позначиться на візуальному стилі мультфільму, поки сказати важко.

Оголошення було зроблене в рамках прес-конференції, присвяченої планам компанії на найближчий час. Окрім відродження класичного серіалу, представники Cartoon Network оголосили, що випустять серіал з живими акторами і обзаведуться власною нагородою, яку вручатимуть спортсменам.

Серед іншого можна відзначити анонс нового мультсеріала "KROG" від Марка Ріверса, який, зокрема, написав сценарій одного епізоду серіалу "Metalocalypse". Нове шоу розповість про музичну групу монстрів, які послані на Землю, щоб її захопити.
Категорія:Культура| Перегляд:776| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.