З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси
Картинка Дуже крута для тебе /She's Out of My League
Невпевнений в собі Кирк Кеттнер відповідає за безпеку на авіарейсах, точніше просить пасажирів перед польотом знімати своє взуття для огляду. Одного разу Кирку повезло зустріти Моллі і всупереч його очікуванням, з цією розумною і чарівною дівчиною у них виникли взаємні відчуття. Ось тільки не коштувало Кирку слухати рад сім'ї і друзів, що вважають, що Моллі дуже хороша для нього.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1247 | Дата: 10.03.2010

Картинка Фільм Однаждого разу в Римі / When in Rome
Успішна, але безнадійно самотня дівчина-мистецтвознавець Бети їде до Риму на весілля своєї молодшої сестри. У фонтані Треві вона бачить рідкісні і тому цінні монети. Зробивши нешкідливу крадіжку, Бети стає об'єктом переслідування декількох чоловіків, які, раніше кинувши ці монети у фонтан, тепер закохані в неї...
Категорія: Анонси | Переглядів: 1082 | Дата: 14.02.2010

Картинка Фільм КАНДАГАР 2010
1995 рік. Афганістан. Російський вантажний літак примусово посаджений на аеродромі в столиці ісламського тероризму – місті Кандагаре. П'ятеро російських льотчиків захоплено в полон фанатиками-талібами. Їм належить прожити 378 днів в пеклу.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1136 | Дата: 14.02.2010

Картинка Новинки кінопрокату: комедії і кримінальна драма
Сьогодні в українському кінопрокаті стартують три прем'єри: російська комедія "Наша Раша: Яйця долі", романтична комедія "Як все заплутано" з Меріел Стріп і Алеком Болдуїном, а також кримінальна драма "Поганий лейтенант", де головну роль зіграв Ніколас Кейдж. Крім того, шанувальники мультфільму "Історія іграшок 2" зможуть побачити його у форматі 3D.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1492 | Дата: 03.02.2010

« 1 2 ... 5 6 7
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.