З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Фільм КАНДАГАР 2010

Фільм КАНДАГАР 2010

фото Фільм КАНДАГАР 2010
Кандагар
/Kandahar/

Росія (2010)

Жанр: Боевик/Драма/Триллер
Режисер: Андрій Кавун
Актори: Володимир Машков, Андрій Панін, Олександр Балуєв, Олександр Голубев, Артем Мазунов, Максим Клянов, Юрій Беляєв, Богдан Бенюк, Олександр Робак
Виробництво:
Тривалість: 0 хвилин
Офіційний сайт: kandagarfilm.ru
1995 рік. Афганістан. Російський вантажний літак примусово посаджений на аеродромі в столиці ісламського тероризму – місті Кандагаре. П'ятеро російських льотчиків захоплено в полон фанатиками-талібами. Їм належить прожити 378 днів в пеклу.
Як не зрадити Батьківщину, якщо за це тобі обіцяють свободу? Як не відмовитися від своєї віри, якщо за це тобі гарантують життя? Як залишитися собою – якщо за це тобі загрожує смерть? Відповідь одна – бігти.
На аеродромі їх чекає літак. На злітній смузі – мінне поле, винищувачі – в повітрі, стінгери – на землі. Але у них немає іншого шансу повернутися додому.
Категорія:Анонси| Перегляд:1146| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.