З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси
Картинка Містера України оберуть в Івано-Франківську
7 листопада о 18:00 в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі ім. І.Франка (вул.Незалежності, 42) відбудеться конкурс чоловічої краси «Містер Україна International». За звання найкрасивішого та найталановитішого хлопця України змагатимуться 9 учасників з різних областей. Конкурс проводиться з метою створення для молоді сучасних еталонів наслідування. Зокрема, задля пропаганди успіху шляхом активної участі у суспільних процесах, духовного розвитку, творчої самореалізації, професійного росту, відчуття та розуміння прекрасного.
Категорія: Анонси | Переглядів: 657 | Дата: 27.10.2011

Картинка У столиці відбудеться 22-й фестиваль "Київ Музик Фест"
У цьому році найбільший український фестиваль сучасної музики "Київ Музик Фест" відбудеться в 22-й раз.
Категорія: Анонси | Переглядів: 737 | Дата: 27.09.2011

Картинка Фестиваль українського кіно «Відкрита ніч» цього року пройде в Івано-Франківську
 Простір вітчизняного кіномистецтва цього року відкриватиметься упродовж ночі з суботи на неділю, з 25 на 26 червня, і його особливістю є розширення фестивального майданчика. Досі аудиторія присутніх на черговому фестивалі складалася з гостей на Андріївському узвозі у Києві та глядачів телекомпанії ICTV, в ефірі якої транслювалася конкурсна частина програми.
Категорія: Анонси | Переглядів: 682 | Дата: 24.06.2011

Картинка Підсумкову прес-конференцію готується провести президент України
На кінець червня - початок липня 2011 року запланована підсумкова прес-конференція президента Віктора Януковича. Про це повідомив керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації президента Денис Іванеско у відповідь на інформаційний запит Укрінформу.
Категорія: Анонси | Переглядів: 704 | Дата: 24.05.2011

Картинка Кріштіану Роналду побив рекорд Уго Санчеса: 38 голів в іспанській Прімері за сезон
Атакувальний півзахисник збірної Португалії і мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який забив у трьох останніх матчах іспанської Прімери дев'ять голів, слідом за рекордом легендарного Ференца Пушкаша побив і досягнення іншої легенди мадридського клубу - Уго Санчеса.
Категорія: Анонси | Переглядів: 997 | Дата: 16.05.2011

Картинка Для охочих дістати квитки на Євро-2012 УЄФА влаштує ще одну лотерею
У всіх бажаючих купити квиток на Євро-2012, але які не зуміли дістати пропуск на турнір під час першого етапу продажу квитків, з'явиться ще один шанс. УЄФА відкриє портал з перепродажу квитків тих вболівальників, які не зможуть з яких-небудь причин потрапити на турнір.
Категорія: Анонси | Переглядів: 777 | Дата: 13.05.2011

Картинка Українські науковці з Острозької академії назвали точну дату кінця світу
У національному університеті "Острозька академія" на Рівненщині під час дослідження творів відомого польського астролога, математика та філософа Яна Лятоша науковці розшифрували дату кінця світу. Він настане в 3036 році. Дане передбачення написане "варварською" латиною в книзі "Прогностікон" у 1594 році.
Категорія: Анонси | Переглядів: 699 | Дата: 06.05.2011

Картинка У Львові ветерани ВВВ разом з УПА вийдуть під держпрапорами України
Ветерани Радянської та Української повстанської армії (УПА) домовилися відзначити 9 травня у Львівській області під державними прапорами України, заявив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Цимбалюк, передає zik.ua. "День Перемоги у Львівській області відзначимо під державними прапорами. Ніяких маршів і провокацій, націлених на те, щоб підірвати стабільність або внести неспокій у Львові та області, ми не допустимо" - сказав Цимбалюк.
Категорія: Анонси | Переглядів: 718 | Дата: 06.05.2011

Картинка Янукович: Україна подала заявку на Олімпіаду-2022
Україна подала заявку на проведення зимових Олімпійських ігор у 2022 році, заявив президент Віктор Янукович, повідомляють "Українські новини". Крім того, Янукович додав, що Україна вже зробила заявку на проведення Чемпіонату світу з баскетболу. "Вже йде робота, і швидше за все, чемпіонат з баскетболу пройде в Україну", - сказав він.
Категорія: Анонси | Переглядів: 696 | Дата: 05.05.2011

Картинка "Флюгери Львова" етно-джазовий фестиваль  вперше за дев’ять років пройде у Києві
Міжнародний етно-джазовий фестиваль "Флюгери Львова" вперше за дев’ять років свого існування пройде у Києві. Фестиваль відбудеться 1 і 2 травня 2011 року. У перший день київську публіку розважатимуть польська група TRYKI:Lebik - Trebski - PaPa Zura, київська ДомРа і львівська SHOCKOLAD, передає "Корреспондент". У програмі другого дня фестивалю заявлені: Vuraj (Мінськ), Shopping Hour (Київ) і Daga Dana (Познань - Варшава - Краків - Львів).
Категорія: Анонси | Переглядів: 686 | Дата: 20.04.2011

« 1 2 3 4 5 6 7 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.