З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Новинки кінопрокату: комедії і кримінальна драма

Новинки кінопрокату: комедії і кримінальна драма

фото Новинки кінопрокату: комедії і кримінальна драма

Сьогодні в українському кінопрокаті стартують три прем'єри: російська комедія "Наша Раша: Яйця долі", романтична комедія "Як все заплутано" з Меріел Стріп і Алеком Болдуїном, а також кримінальна драма "Поганий лейтенант", де головну роль зіграв Ніколас Кейдж. Крім того, шанувальники мультфільму "Історія іграшок 2" зможуть побачити його у форматі 3D.

Комедія "Наша Раша: Яйця долі"
Гастарбайтери Ровшан і Джамшут нелегально приїжджають до Москви, де бригадир Льоня отримав у олігарха замовлення на супердорогой ремонт. Випустивши бригадира з уваги, Ровшан і Джамшут думають, що той потрапив у біду, і кидаються "рятувати нацайника", по дорозі всюди сіють хаос. Але у найбезнадійнішій ситуації доля повертається до гастарбайтерів обличчям - вони дізнаються про страшну таємницю, яка змінить все.
Режисер - Глеб Орлов. У ролях: Михайло Галустян, Олександр Сємчев, Сергій Светлаков, Віктор Вержбицький.

Романтична комедія "Як все заплутано"
Успішна жінка, власниця ресторану, вже близько 20 років розлучена, зберігши при цьому з колишнім чоловіком дружні стосунки. Вона живе новими ідеями і своїми дорослими дітьми, до неї залицяється архітектор, який займається дизайном її кухні, але раптом на горизонті з'являється перспектива таємного любовного роману з... колишнім чоловіком.
Режисер - Ненсі Мейєр. У ролях: Меріл Стріп, Алек Болдуїн, Стів Мартін.

Кримінальна драма "Поганий лейтенант"
Детектив поліції, тісно пов’язаний з торгівлею наркотиками, азартними іграми та крадіжками, розслідує вбивство сенегальских імігрантів. Рімейк однойменного фільму режисера Абеля Феррарі.
Режисер - Вернер Херцог. У ролях: Ніколас Кейдж, Вел Кілмер, Єва Мендес.

Анімація "Історія іграшок 2 у 3D"
Поки Енді відпочиває у таборі, іграшкового ковбоя Вуді викрадає жадібний колекціонер. Космічний рейнджер Базз і його друзі - Картоплина, Рекс і Гам - відправляються на допомогу, поки Вуді не перетворився на музейний експонат. Вони повинні врятувати друга до того, як його продадуть в Японію, інакше більше ніколи його не побачать.
Режисер - Джон Лассетер.

Категорія:Анонси| Перегляд:1500| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): новини кіно прокату, кіно, комедія
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.