З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » У Львові ветерани ВВВ разом з УПА вийдуть під держпрапорами України

У Львові ветерани ВВВ разом з УПА вийдуть під держпрапорами України

фото У Львові ветерани ВВВ разом з УПА вийдуть під держпрапорами України
Ветерани Радянської та Української повстанської армії (УПА) домовилися відзначити 9 травня у Львівській області під державними прапорами України, заявив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Цимбалюк, передає zik.ua.

"День Перемоги у Львівській області відзначимо під державними прапорами. Ніяких маршів і провокацій, націлених на те, щоб підірвати стабільність або внести неспокій у Львові та області, ми не допустимо" - сказав Цимбалюк.

За його словами, 4 травня відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення урочистих заходів до 66-ї річниці перемоги у Другій світовій війні. "На зустрічі були присутні як ветерани Радянської армії, так і ветерани Української повстанської армії (УПА), і ми домовилися, що 9 травня пройде під державними прапорами України" - розповів Цимбалюк.

До нього звернулися керівники Львівського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів з пропозицією святкувати День Перемоги під державними прапорами.

Голова Львівської облдержадміністрації звернувся до всіх політичних сил області "не нагнітати ситуацію навколо свята 9 травня і не піддаватися на будь-які спекулятивні заяви".

Крім цього, Львівський апеляційний адміністративний суд 4 травня задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО "Свобода" і заборонив проведення масових заходів 9 травня політичними партіями "Русское единство" і "Родіна" під червоними прапорами.

Нагадаємо, 28 квітня Львівська облрада ухвалила рішення про недопустимість використання радянської окупаційної символіки 9 травня.Зазначимо, 21 квітня Верховна Рада ухвалила закон щодо порядку офіційного використання копій прапора перемоги.
Категорія:Анонси| Перегляд:720| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Ветерани, символіка, Україна, 9 травня, УПА, львів, держпрапори, ввв
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.