З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » У столиці відбудеться 22-й фестиваль "Київ Музик Фест"

У столиці відбудеться 22-й фестиваль "Київ Музик Фест"

фото У столиці відбудеться 22-й фестиваль "Київ Музик Фест"
У цьому році найбільший український фестиваль сучасної музики "Київ Музик Фест" відбудеться в 22-й раз. Структура його не змінилася: вдень дають камерні концерти, вечорами - симфонічні. Якщо ще пару років тому організатори скаржилися на погану наповнюваність залів, то тепер ситуація - прямо протилежна: на вечірніх заходах яблуку ніде впасти, та й камерні події слухачі увагою не обходять.

Фестиваль відбудеться з 24 вересня по 2 жовтня в найкращих концертних залах Києва за участі провідних колективів та солістів України. Всі заходи фестивалю - безкоштовні!

Цього разу, до речі, чотиригодинні концерти в залі Спілки композиторів будуть особливо цікавими. Наприклад, недільна "Саксофоніетта" французького виконавця Марка Сіффера з музикою для саксофона соло добре знайомих нам лександра Грінберга, Сергія Пілютикова, Дмитра Капиріна та Лучано Беріо, а також італійських і швейцарських незнайомців, повідомляє прес-служба Національної спілки композиторів України.

Або дві цікаві програми ансамблю "Рикошет": одна - українсько-швейцарська, з творами молодих авторів, інша - українсько-російська, що представляє, зокрема, таких маститих композиторів середнього покоління, як Ярослав Судзиловський та Олег Пайбердін. Російський слід помічено і в програмі чудового струнного квартету Post Scriptum - буде виконано опуси петербуржців Олександра Радвіловича, Сергія Слонімського та Олександра Кнайфеля.

Що стосується монументальних подій, то, мабуть, меломанам варто не пропустити відкриття фестивалю, додаткову урочистість якому додасть участь хорової капели "Думка", концерту Національного симфонічного оркестру "Душа моя" з музикою Валентина Сильвестрова, Юрія Іщенка та Олександра Костіна та закриття від оркестру Національної філармонії з назвою "Україна Forever". І нехай наївність заголовків деяких концертів не бентежить вимогливого слухача - за чиїмось влучним зауваженням, українська музика зараз переживає епоху Романтизму, так що мрійливість їй тільки личить.

Зазначимо, що в Києві закінчився Київський міжнародний фестиваль. Переможцем в основній конкурсній програмі повнометражних фільмів третього Київського міжнародного кінофестивалю став режисер Микола Ільєнко. Його стрічка "Тойхтопройшовкрізьвогонь" отримала Гран-прі.
Категорія:Анонси| Перегляд:740| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Київ Музик Фест, фест, 22-й фестиваль, фестиваль
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.