З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » "Єдина Росія" хоче звільнити Міронова за критику Путіна

"Єдина Росія" хоче звільнити Міронова за критику Путіна

фото "Єдина Росія" хоче звільнити Міронова за критику Путіна
Партія "Єдина Росія" виступила з пропозицією про відставку лідера партії "Справедлива Росія" Сергія Міронова з поста голови Ради Федерації. Така реакція була викликана публічною заявою С.Міронова про те, що він більше не підтримує лідера партії Володимира Путіна.

Лідер ЛДПР, віце-спікер Держдуми Володимир Жириновський згодний з "Єдиною Росією" в тому, що С.Міронов не може займати третій пост в державі і виступати водночас проти керівника федеральної виконавчої влади. "У цьому "єдинороси" мають рацію, оскільки фактично вони направили Сергія Міронова у Раду Федерації, і він повинен визначитися. Якщо ж він проти "Єдиної Росії" та її лідера, він не може займати третій пост у країні", - заявив В.Жириновський, якого цитує прес-служба "Єдиної Росії".

Перший заступник секретаря президії генеральної ради "Єдиної Росії" Андрій Ісаєв також заявляє, що С.Міронов повинен піти у відставку із займаного ним поста. "Заява Міронова про те, що він більше не підтримує Володимира Путіна, є, на мой думку, його особистим моральним крахом. Зараз, коли Міронов вважає, що виникла криза, і що, як йому здається, захиталася ситуація, він, як пацюк, намагається бігти з корабля. Він, правда, забув, що корабель не тоне. І щодо цього його надії досить марні", - наголосив він.

Нагадаємо, що в одному з недавнього інтерв'ю глава Ради Федерації і голова партії "Справедлива Росія" С.Міронов публічно висловив незгоду з соціальними ініціативами В.Путіна, зокрема, з питань бюджету. Сам же С.Міронов вважає, що зняти його з поста глави Ради Федерації з ініціативи "Єдиної Росії" неможливо. Такої ж думки дотримується і член президії партії "Справедлива Росія" Микола Левичов, який пояснив, що, згідно з чинним законодавством, законодавчі збори суб'єкта РФ можуть відкликати члена Ради Федерації тільки за поданням голови Ради Федерації.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1183| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): новини, політика, світ, росія
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.