З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Волинь і Карпати, зігравши внічию, дали старт новому сезону Прем'єр-ліги України

Волинь і Карпати, зігравши внічию, дали старт новому сезону Прем'єр-ліги України

фото Волинь і Карпати, зігравши внічию, дали старт новому сезону Прем'єр-ліги України
Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.

Футболісти порадували вболівальників лише двома по-справжньому небезпечними моментами. В середині тайму Пилипчук з семи метрів не зміг забити "левам" після класної передачі Сімініна. А перед перервою Лукас зміг відірватися від захисників і побіг до володінь лучан, але не влучив у ворота.

Однак іспанець таки відкрив рахунок, відзначившись на початку другої 45-хвилинки. Худоб'як з лівого флангу навісив у штрафний, і Лукас в дотик головою відправив м'яч в сітку.

Проте "Волинь" швидко відігралася. Бікфалві навісив з кутового, а Рамон Лопес випередив захисника і покарав Богатінова. На останніх хвилинах матчу новачок "Волині" Бікфалві кілька разів турбував воротаря гостей, однак Богатінов встояв.

Таким чином, обидві команди набрали по одному очку.

Зазначимо, що до цього "Волинь" та "Карпати" ніколи не грали внічию. У наступному турі "Карпати" вдома прийматимуть маріупольський "Іллічівець", а підопічні Анатолія Дем'яненка поміряються силами з полтавською "Ворсклою".
Категорія:Спорт| Перегляд:943| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.