З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ
Картинка Росія вимагає від України особливого статусу російської мови
Російська Федерація очікує від України ухвалення закону про особливий статус російської мови. Про це в Києві заявив віце-спікер Держдуми Росії Валерій Язєв під час Другого форуму регіонів України і суб’єктів Уральського федерального округу РФ, передає УНІАН.
За його словами, на сьогодні в Україні проживає близько 50% російськомовного населення.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 621 | Дата: 26.05.2011

Картинка Через виверження вулкана в Ісландії у Європі скасовано вже понад 250 авіарейсів
Понад 250 рейсів скасовано в Європі у вівторок, 24 травня, через поширення хмари попелу від виверження ісландського вулкану Грімсвотн на територію Шотландії і північ Ірландії. Про це повідомляє агентство France-Presse з посиланням на заяву представника Євроконтролю (Європейська організація з контролю за повітряним простором).
Категорія: Новини світ | Переглядів: 643 | Дата: 25.05.2011

Картинка У Бангладеш вбила 40 селян і поранила ще понад 150 блискавка
У понеділок, 23 травня, щонайменше 40 людей було вбито і понад 150 постраждали в результаті ударів блискавок під час потужної бурі у Бангладеш. За даними місцевої влади, загиблі - здебільшого селяни, яких буря застала під час польових робіт, повідомляє "Радіо "Свобода". Напередодні сезону мусонних дощів у Бангладеш часто трапляються потужні грози з великою кількістю блискавок. Під час таких гроз нерідко гинуть люди, але нинішня кількість жертв вважається рекордною.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 660 | Дата: 25.05.2011

Картинка Названо п'ятірку найбільш популярних країн для секс-туризму
Ще нещодавно такий досить екзотичний вид відпочинку як секс-туризм поступово стає все більш популярним. За даними туристичних агентств, попит на цю послугу з кожним роком зростає, передає Sex-news. Середній вік "еротичних мандрівників"- 25-50 років, серед секс-туристів зустрічаються як чоловіки, так і жінки, як вільні, так і одружені.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 892 | Дата: 25.05.2011

Картинка Пакистанську військову базу захопили і утримували 16 годин Шестеро юних "талібів"
Пакистанські військові відновили контроль над базою ВМС, яку раніше захопили "таліби". Бої за військову базу тривали 16 годин. Шестеро бойовиків захопили її пізно увечері у неділю, щоб помститися за смерть ватажка "Аль-Каїди" Усами бін Ладена, ліквідованого спецназом США 2 травня, передає Reuters. Міністр внутрішніх справ Пакистану Рехман Малік заявив, що в атаці на базу ВМС було задіяно всього шість бойовиків, яким вдалося пошкодити два літаки і узяти в облогу будівлю на одній з військових баз країни.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 605 | Дата: 24.05.2011

Картинка На заході США торнадо забрав життя більш як 30 осіб. Відео
Кілька потужних торнадо сталися в неділю, 22 травня, в штатах Середнього Заходу США, загинули більш як 30 людей, повідомляє в понеділок агентство Reuters з посиланням на медичне джерело. Найсильнішого удару стихії зазнали штати Міннесота і Міссурі. У місті Джоплін у штаті Міссурі, де торнадо зруйнував лікарню, загинули щонайменше 30 осіб. Зв'язок з містом обірвано через обрив телекомунікацій, повідомляє РИА "Новости".
Категорія: Новини світ | Переглядів: 664 | Дата: 23.05.2011

Картинка Через вулкан Норвегія і Гренландія частково заборонять авіапольоти
Гренландія частково закриє свій повітряний простір в другій половині дня понеділка у зв'язку з виверженням вулкана Грімсвотн в Ісландії, передає РИА "Новости". За словами представника управління повітряних сполучень Данії Naviair Хелле Когсбелл, повітряний простір буде закрито о 14.00 за місцевим часом (15.00 за Києвом).
Категорія: Новини світ | Переглядів: 677 | Дата: 23.05.2011

Картинка У крадіжці дощу Махмуд Ахмадінежад звинуватив Захід
Президент Ірану Махмуд Ахмадінежад звинуватив країни Заходу в планах штучно викликати посуху в Ірані. З посиланням на "достовірні кліматичні відомості " Ахмадінежад сказав, що європейські країни використовують спеціальне обладнання, щоб хмари проливалися дощем над їхньою територією і не доходили до Ірану.  При цьому Ахмадінежад заявив, що читав статтю якогось європейського політика, в якій передбачалася посуха в ряді країн, включаю Туреччину та Іран. Президент Ірану наголосив, що в цей список увійшли країни, культура яких, з його точки зору, лякає Захід.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 770 | Дата: 20.05.2011

Картинка Четверо загиблих та десятки пострадавших через землетрус в Туреччині
Четверо людей загинули, більше 80 постраждали при землетрусі магнітудою 5,7, який стався в четвер увечері на заході Туреччині, передає РИА "Новости" з посиланням на місцеві ЗМІ. Підземний поштовх було зареєстровано о 23.15 місцевого часу, його епіцентр розташований в повіті Симав в провінції Кютах'я. Спочатку сейсмологічна обсерваторія Босфорського університету повідомила, що магнітуда землетрусу склала 5,9, проте пізніше департамент з надзвичайних ситуацій Туреччини уточнив, що вона складала 5,7.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 633 | Дата: 20.05.2011

Картинка РФ погрожує НАТО завдати удар у відповідь, якщо не отримає гарантії неспрямованості ПРО проти неї
Росія сподівається отримати гарантії неспрямованості ПРО проти неї. Якщо домовитися із західними партнерами в принциповому плані щодо ПРО не вдасться, Росії доведеться у відповідь вживати заходів, заявив на прес-конференції президент РФ Дмитро Медведєв. "Ми хотіли б, щоб розвиток європейської ПРО підпорядковувався зрозумілим правилам", - сказав він.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 640 | Дата: 19.05.2011

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 37 38 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.