З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво
Картинка Золото та інші благородні метали потрапили на Землю з космосу, стверджують науковці
Практично всі поклади золота на Землі та інших важких металів у земній корі та верхніх шарах мантії опинилися на поверхні планети завдяки масованому астероїдному "бомбардуванню", якому піддалася планета після "застигання" її ядра. Про це заявляють британські геологи в статті, опублікованій у журналі Nature.

Категорія: Цікаво | Переглядів: 616 | Дата: 08.09.2011

Картинка Російська православна церква хоче дати скінхедам путівку в життя
Російська православна церква запропонувала вирішувати проблему екстремізму шляхом надання мігрантам легальної роботи та залучення їх до російської культури, а скінхедам - "можливості легально протистояти злочинності та аморальності", передає "Газета. ру". "Дати скінхедам шанс на те, щоб легально протистояти злочинності та аморальності - значить вивести цих молодих людей з поля діяльності екстремістських організацій, забезпечити їм реальну путівку в життя", - заявив глава синодального відділу з взаємодії церкви і суспільства РПЦ протоієрей Всеволод Чаплін.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 595 | Дата: 20.08.2011

Картинка Даїшники проводитимуть техогляд прямо на дорозі за допомогою пересувних станцій діагностики
Державтоінспекція збирається контролювати справність машин прямо на трасі. Для цього буде придбано пересувні станції діагностики (СД). Про це повідомив начальник відділу автомобільно-технічної служби департаменту ДАІ Василь Рублюк, передає FBC.net.ua. "Поки йдеться про 27 СД, по одній на кожну область і Київ, тому що це дорого. Наприклад, тільки стенд для перевірки гальмівної системи (він перевозиться в спецпричепі, потім вивантажується і вмонтовується на дорозі) коштує до 90 тис євро", - повідомив Рублюк.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 589 | Дата: 08.08.2011

Картинка Літо надворі, чорниця на полі... Чорницна дієта
Поки триває сезон чорниці, можна забути про аптечні вітаміни та пігулки від багатьох хвороб. Лікувальні властивості чорниці можна легко перевірити завдяки експерименту: горнятко ягід щодня протягом двох тижнів допоможе відчутно покращити зір та підняти гемоглобін.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 817 | Дата: 02.08.2011

Картинка В Азії дружин вчать як правильно займатися сексом та бути покірними в усьому чоловікам
В Азії створено "Клуб покірних дружин", в який з кожним днем вступають все більше і більше мусульманок.
Відзначимо, спочатку він був створений як об'єднання працівниць однієї з малайських компаній, яка мала на меті зробити жінок зразковими співробітницями і дружинами. Проте, згодом він розрісся до міжнародної школи жіночого слухняності.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1001 | Дата: 24.06.2011

Картинка Місячне затемнення найдовше за останні 10 років
Це затемнення буде найдовшим за останні 10 років. Місяць, Сонце і Земля вишикуються в один ряд. Спочатку на Місяці з'явиться невелика плямочка, яка буде рости. У момент повного затемнення Місяць стане темно-червоним", - пояснює Роман Костик, фахівець із сонячних затемнень, член-кореспондент НАНУ, співробітник Головної астрономічної обсерваторії.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1092 | Дата: 15.06.2011

Картинка Новий світовий рекорд щільності жмутка протонів встановив великий адронний колайдер
Великий адронний колайдер (ВАК) поставив новий рекорд світимості - "щільності" жмутка протонів, повідомляє РИА "Новости"  з посиланням на офіційний мікроблог колаборації CMS, одного з експериментів на ВАКу. Досягнення дасть змогу фізикам швидше набирати дані й отримувати нову інформацію про будову мікросвіту.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 587 | Дата: 01.06.2011

Картинка Спалах в космосі 2006 року був білою дірою, стверджують науковці
Ізраїльські астрономи Алон Реттер і Шломо Хеллер стверджують, що аномальний гамма-спалах GRB 060614, який стався 2006 року, був нічим іншим, як "білою дірою". Досі всі знання про білі діри ґрунтувалися лише на припущеннях. Астрофізики не могли достеменно сказати, чи існують вони насправді, і чому жодну з них ще не було знайдено, пише "Комсомольская правда".
Категорія: Цікаво | Переглядів: 622 | Дата: 01.06.2011

Картинка Даад Мухаммед Аль Балуші батько 90 дітей з ОАЕ бере 18-ту дружину
Найбагатодітніший житель Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) 63-річний Даад Мухаммед Аль Балуші, що вже є батьком 60 хлопчиків і 30 дівчаток від 17 законних дружин і який поставив перед собою мету - стати батьком 100 дітей, через кілька тижнів зіграє весілля 18-й раз.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 642 | Дата: 27.05.2011

Картинка Апокаліпсис буде 21 жовтня - проповідник який віщував кінець світу 21 травня, передумав
Американський проповідник Гарольд Кемпінг, який заявляв, що кінець світу має настати 21 травня 2011 року, уточнив дату Судного дня. За словами 89-річного каліфорнійського релігійного діяча, світ завершить своє існування 21 жовтня 2011 року, повідомляє Lenta.ru.
Кемпінг пояснив, що, називаючи датою дня Страшного суду 21 травня, він мав на увазі початок процесу духовного знищення світу, яке потім має перейти в матеріальне руйнування. "21 жовтня світ буде знищено. Найближчі п'ять місяців не будуть місяцями руйнування. Все зруйнується за один день, за одну мить", - пообіцяв проповідник.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 663 | Дата: 25.05.2011

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 19 20 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.