З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » ЗМІ: Ульянченко веде переговори про прем'єрство Ющенка

ЗМІ: Ульянченко веде переговори про прем'єрство Ющенка

фото ЗМІ: Ульянченко веде переговори про прем'єрство Ющенка
Голова політради партії "Наша Україна" Віра Ульянченко поставила перед депутатами "Нашої України" завдання сконцентрувати 37-39 голосів, щоб просувати Віктора Ющенка на посаду прем'єра. Про це йшлося на нараді "Нашої України" під керівництвом Ульянченко у вівторок, повідомляє джерело газети "Дело".

За словами джерела, яке було присутнє на цій нараді, планується зібрати голоси "нунсівців" у таких партій і груп: "Наша Україна" (13 голосів), УНП (5 голосів), так звана група Миколи Мартиненка (10 голосів), "Народна самооборона" (13 голосів).

Також повідомляється, що у вівторок Ульянченко зустрічалася з екс-міністром внутрішніх справ, лідером "Народної самооборони" Юрієм Луценком і намагалася схилити його до ідеї прем'єрства Ющенка. Результати зустрічі з Луценком не розголошуються.

Сьогодні Верховна Рада України відправила у відставку уряд Юлії Тимошенко. Резолюцію про недовіру Кабінету міністрів, яка тягне за собою його відставку, підтримали 243 народні депутати.

Під час візиту до Брюсселя 1 березня президент України Віктор Янукович пообіцяв, що найближчим часом у Верховній Раді буде створена "проукраїнська" коаліція – і вона обере прем’єра, який буде найкращим для парламенту.

Раніше Янукович заявляв, що він як претендентів на посаду прем'єр-міністра розглядає кандидатури Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка і Миколи Азарова.

А на думку "регіоналки" Ганни Герман, непоганим прем'єр-міністром був би Віктор Ющенко, якщо б погодився обійняти цю посаду. Раніше екс-президент категорично відкидав можливість свого прем'єрства при президенті Януковичу.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:868| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.