З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Жіноча баскетбольна команда „Університет” стала чемпіоном

Жіноча баскетбольна команда „Університет” стала чемпіоном

фото Жіноча баскетбольна команда „Університет” стала чемпіоном
Жіноча команда „Університет”, яка представляє Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, за два тури до закінчення чемпіонату України з баскетболу в першій лізі стала чемпіоном.

Це сталося після подвійної перемоги у Дніпропетровську над місцевою командою „ДВУФК-СДЮСШОР-5” – своїм основним конкурентом у боротьбі за перше місце (67:72 і 71:76). Причому в першій зустрічі основний час закінчився за нічийного рахунку 62:62.

В овертаймі „Університет” дотиснув суперника. Також достроковій перемозі нашої команди в чемпіонаті посприяли й землячки із „ДЮСШ № 2-Івано-Франківськ”. Вони вдома в двох матчах „розібралися” із ще одним претендентом на чемпіонство – „Вінницькими блискавками” (107:46, 79:68).

Тож перед двома заключними турами в доробку „Університету” 14 перемог і всього дві поразки. У найближчих переслідувачів – „Вінницьких блискавок” і „ДВУФК-СДЮСШОР-5”– по дев’ять перемог і сім поразок. У разі успішної гри їх може обійти команда „ДЮСШ № 2-Івано-Франківськ”, в якої шість поразок і пропущений тур. 21-22 квітня „Університет” прийматиме „ХДУ-Таврійська зірка” з Херсона.

Після другого матчу, який розпочнеться в спортивному комплексі „Олімп” о 10 годині 22 квітня, відбудеться нагородження чемпіонок української першої ліги.

Потім наші землячки ще зіграють два заключні матчі у Вінниці.
Категорія:Спорт| Перегляд:819| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.