З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Збитки від землетрусів у Японії можуть досягти майже 35 млрд доларів

Збитки від землетрусів у Японії можуть досягти майже 35 млрд доларів

фото Збитки від землетрусів у Японії можуть досягти майже 35 млрд доларів
За попередніми оцінками експертів, збитки від руйнівного землетрусу в Японії та цунамі, що виникло слідом за ним, може сягти 34,6 млрд дол. Такої думки дотримуються експерти AIR Worldwide, передає "РБК-Україна" з посиланням на Reuters.

Експерти зазначають, що втрати страховиків, найімовірніше, будуть коливатися в межах 14,5 млрд - 34,6 млрд дол. Встановити більш точні цифри поки що неможливо.

Водночас, за даними Bloomberg, великі страхові компанії США і Європи можуть зазнати великих втрат у зв'язку з подіями в Японії. Аналітики багатьох страхових компаній приблизно підрахували розмір страхових відшкодувань за програмами перестрахування згідно з договорами, укладеними з японськими страховиками. Попередня оцінка суми витрат - 10 млрд дол.

Все ж таки, за оцінками аналітиків, основна частина витрат припаде на японських страховиків. Так, у ході стихійних лих у Японії, що досі тривають, котирування акцій страхових компаній на фондових біржах різко впали.

Раніше представник брокерської компанії "Еспіріту-Санто" Джой Ферніх'ю виступив з прогнозом, що обсяг страхових виплат для покриття збитків, завданих Японії п'ятим за силою землетрусом в історії планети і катастрофічним цунамі, може сягнути 30 млрд доларів.

Британські економісти також припустили, що в результаті наслідків стихії темпи зростання японської економіки в нинішньому році можуть скоротитися на 1 відсоток.

Як відомо, 12 березня серія з більш ніж тридцяти підземних землетрусів магнітудою від 5,0 до 6,8 сталася на східному узбережжі Японії. Підземні поштовхи зафіксували в районі острова Хонсю - найбільшого острова Японського архіпелагу, де 11 березня стався один з найпотужніших в історії Японії землетрусів магнітудою 8,9.

Землетруси призвели до зупинки роботи АЕС та аварій на них.
Категорія:Економіка| Перегляд:659| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Збитки, Японія, наслідки, 35 млрд доларів, землетрус
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.