З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Західною Україною розпочав турне гурт "Поліс"

Західною Україною розпочав турне гурт "Поліс"

фото Західною Україною розпочав турне гурт "Поліс"
Концертний тур пройде по усьому західному регіоні – шанувальники гурту „Полюс” вітатимуть своїх кумирів на Волині, на Львівщині, у Чернівцях, Калуші, Яремчі, Надвірні... Географія туру, хоч і зачепить лише західноукраїнські регіони, але є доволі широкою.

    Крім  того, у рамках запланованого концертного  туру у Івано-Франківському Прикарпатському Національному університеті ім. В.Стефаника відбудеться зустріч народного артиста України Тараса Петриненка із студентами цього вузу.

    Власне  концертний тур буде присвячений 5-річниці „Мистецької майстерні Тараса Петриненка” у Івано-Франківську, адже саме п’ять років тому виникла ідея створення такої майстерні. І саме тоді у соліста гурту „Полюс” Андрія Василюка не виникло жодних сумнівів щодо того, у якому саме обласному центрі Західної України має постати такий творчий осередок.Гурт „Полюс” існує близько 12 років. До цьогорічного концертного туру музиканти готувалися давно. Під час втілення різних організаційних моментів, артисти об’їздили чи не всю Західну Україну і побачили, наскільки сильно люди прагнуть побувати на таких концертах. Уже відтепер у деяких концертних залах немає квитків, хоч до концерту залишаються ще 2-3 тижні.

    Власне, концертний тур уже стартував з 27 листопада. І триватиме він або до середини лютого, або до початку весни. Завершити своє турне артисти планують великим концертом в Івано-Франківську.

    Поки  що анонсований лише ряд концертів: 13 грудня відбудеться концерт в Коломийському драмтеатрі, 14 грудня – концерт в м.Тлумач, 15 грудня – запланована зустріч Тараса Петриненка із студентами Прикарпатського Національного університету ім. В.Стефаника, 16 грудня – концерт в м.Калуш, 17 грудня – в Яремче, 18 грудня – в м.Надвірна, 25 грудня – в м.Рогатин.
Категорія:Культура| Перегляд:636| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.