З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Заборона на продаж феєрверків тільки на літо?!

Заборона на продаж феєрверків тільки на літо?!

фото Заборона на продаж феєрверків тільки на літо?!
На Прикарпатті заборонено продаж пітард та феєрверків. Відповідну вказівку торговим закладам сьогодні на колегії ОДА дав губернатор області Михайло Вишиванюк. В такий спосіб чиновники прагнуть запобігти виникненню загорань та пожеж. Такі заходи пов"язані із спекою, каже Михайло Вишиванюк:

"Усім головам райдержадміністрацій донести - усім закладам торгівлі - в області припинити продаж пітард на два тижні. І на два тижні заборонити проводити феєрверки, у зв"язку із тим, що палить сонце. Два тижні область може прожити без феєрверків".
 Але чи ця заборона буде діяти тільки два тижні? Чи просто хтось комусь дав вказівку що на заході бандити, цього ніхто незнає.

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:740| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): заборона, феєрверки, франківськ, влада
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.