З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Заборгованість із зарплати зростає

Заборгованість із зарплати зростає

фото Заборгованість із зарплати зростає
В Івано-Франківську зростає заборгованість із зарплати
Станом на 1 лютого 2012 року загальна сума боргу із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, організацій м.Івано-Франківська (враховуючи підприємства-банкрути та економічно неактивні підприємства) становила 6,1 млн.грн., що на 18,6% більше, ніж на 1 січня 2012р.

Як інформує ГУ статистики в області, найбільше заборгували своїм працівникам промислові підприємства (42,2% усієї суми боргу), будівельні організації (23,9%), організації, що надають комунальні та індивідуальні послуги (13,6%).

Заборгованість економічно активних підприємств порівняно з 1 січня п.р. зросла на 25,3% і склала 2,7 млн.грн. або 44,2% загальної суми боргу. Станом на 1 лютого 2012р. вчасно не отримали заробітну плату 948 працівників економічно активних підприємств. Кожному із них не виплачено в середньому по 2847 грн.

На підприємствах-банкрутах сума боргу з початку поточного року збільшилась на 17,0% (що частково пов’язано із введенням процедури банкрутства на економічно активних підприємствах) і на 1 лютого п.р. склала 2,8 млн.грн. або 46,4% загальної суми боргу.
Категорія:Економіка| Перегляд:805| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.