З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » За пляшку пива в пакеті все одно можуть оштрафувати, а пакет розцінити як приховування злочину

За пляшку пива в пакеті все одно можуть оштрафувати, а пакет розцінити як приховування злочину

фото За пляшку пива в пакеті все одно можуть оштрафувати, а пакет розцінити як приховування злочину
Штраф за розпивання спиртних напоїв у громадському місці накладається зокрема якщо пляшки були загорнуті в пакет. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції головний фахівець відділу моніторингу дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ Олексій Лазаренко, передає УНІАН.

За його словами, законодавство передбачає санкції саме за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, незалежно від того, в пакетах були пляшки чи ні. Крім того, він зазначив, що загортання пляшок у пакети може трактуватися як приховування злочину.

За словами Лазаренка, загортання пляшок зі спиртним у пакети відповідає лише законодавству США, де законом встановлено, що будь-яка річ, вміщена в пакет, вже є приватною власністю людини. В Україні такої норми не існує. Тому співробітники міліції можуть оштрафувати або затримати людину за фактом розпивання алкоголю.

У свою чергу, перший заступник начальника Департаменту кримінальної міліції у справах дітей МВС України Юрій Широкий зазначив, що за час після введення заборони на розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, скоротилася кількість дітей, які скоюють злочини в стані алкогольного сп'яніння.

У січні Верховна Рада визнала слабкоалкогольні напої і пиво повноцінними алкогольними напоями і заборонила розпивати їх у громадських місцях і продавати неповнолітнім.
Категорія:Цікаво| Перегляд:738| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.