З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » З дна Атлантичного океану витягли 127 тіл загиблих у авіакатастрофі 2009 року

З дна Атлантичного океану витягли 127 тіл загиблих у авіакатастрофі 2009 року

фото З дна Атлантичного океану витягли 127 тіл загиблих у авіакатастрофі 2009 року
Кількість тіл загиблих, витягнутих з Атлантичного океану на місці авіакатастрофи рейсу Ріо-Париж у 2009 році, досягла 127, повідомила 31 травня бразильська Асоціація родичів жертв трагедії, передає РИА "Новости".

За даними організації, 30 травня Французьке бюро розслідування авіакатастроф (BEA) поінформувало родичів, що з глибини 3900 метрів, де лежить фюзеляж літака A330, що розбився, вдалося підняти 75 тіл.

У перші дні після виявлення уламків літака в травні цього року пошуковики зуміли витягти і розпізнати за допомогою аналізу ДНК ще два тіла жертв трагедії. У 2009 році, у перші тижні після авіакатастрофи, бразильські та французькі пошукові кораблі виявили в районі падіння літака за 1100 кілометрів від узбережжя Бразилії 50 тіл жертв трагедії.

За заявою BEA, слідчі вже мають у своєму розпорядженні всю необхідну інформацію для того, щоб встановити причину авіакатастрофи, і головним пріоритетом операції на сьогодні є підйом на поверхню тіл загиблих пасажирів і членів екіпажу авіалайнера.

Літак авіакомпанії Air France, що здійснював рейс AF447 з Ріо-де-Жанейро до Парижа, зазнав аварії 1 червня 2009 року. На його борту перебувало 228 людей, всі вони загинули. Французьке Бюро розслідування авіакатастроф 16 травня повідомило, що фахівцям вдалося витягти всі дані бортових самописців лайнера, які близько двох років пролежали на дні океану на глибині 3,9 кілометра. У середині травня держсекретар з транспорту Франції Тьєррі Маріані заявив, що причини катастрофи стануть відомі до кінця червня.

30 травня, вивчивши свідчення "чорних скриньок", фахівці дійшли висновку, що безпосередньою причиною падіння літака була втрата швидкості при проходженні через штормовий фронт. Airbus розбився через помилку молодого пілота.
Категорія:Новини світ| Перегляд:635| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): тіла, Атлантичний океан, Дно, авіакатастроф, 127 тіл, загиблі, витягли
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.