З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » З'явилася гра-"стрілялка" по українських ДУПУтатах

З'явилася гра-"стрілялка" по українських ДУПУтатах

фото З'явилася гра-"стрілялка" по українських ДУПУтатах
На львівському порталі розміщено флеш-гру, в якій користувачеві пропонується відстрілювати народних обранців, аби вони не стали "бандитськими шестьорками".

На блозі про відпочинок у Львові з'явилася флеш-гра - "стрілялка" на політичну тему, яка за кілька годин стала популярною у користувачів українського Інтернету. У грі під назвою "Зупини ДУПУтата" чоловіки у костюмах - за сценарієм, народні обранці, - йдуть від дверей "Депутати - вибір народу" до дверей "Проститутки. Депутати-зрадники, бандитські шестьорки". Користувач має відстрілювати їх з рушниці із прицілом, передає ТСН.

"Правила гри прості, як і наша задача в реальному житті: позбавити депутатів можливості стати дрєссірованимі сабачькамі антидержавних, антиукраїнських, антиконституційних елементів", - написали автори простенької розваги. Вони пояснили і назву гри: адже "дупа" відомо що, а "тать" - застаріле російське "злодій, розбійник".

Творці гри наголосили, що українці мають стати на захист Конституції: "тимчасова перехідна норма Конституції, яка запроваджує імперативний мандат, - життєво необхідна".

"Оскільки в Конституції України досі так і не прописано норм, що позбавляють нечесного гендляра депутатського мандата, - продаж/купівля "тушок" зараз стали звичайним явищем", - зауважили вони.

Подібні комп'ютерні іграшки вироблялися і проти політиків зарубіжних держав. Так, відразу після інциденту на прес-конференції у Багдаді, коли іракський журналіст запустив своїми черевиками в тодішнього президента США Джорджа Буша, британець Алекс Тью відкрив сайт www.sockandawe.com, відвідувачам якого пропонується зіграти в просту онлайн-гру: за 30 секунд гравець має набрати максимальну кількість очок, атакуючи черевиком Буша, що визирає з-під трибуни.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:777| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.