З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Введення швидкісного залізничного сполучення з Москвою найближчим часом обітцяє Азаров

Введення швидкісного залізничного сполучення з Москвою найближчим часом обітцяє Азаров

фото Введення швидкісного залізничного сполучення з Москвою найближчим часом обітцяє Азаров
Україна завершує відпрацювання введення швидкісного залізничного сполучення між Києвом і Москвою, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Хотів наголосити, що українська сторона зацікавлена завершити найближчим часом відпрацювання всього комплексу по введенню швидкісного залізничного сполучення, включаючи введення спрощеного порядку здійснення прикордонного та митного контролю", - сказав він після зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним у вівторок у Києві.

Також Азаров заявив, що українська сторона зацікавлена у добудові крейсера "Україна" найближчим часом, передає "Інтерфакс-Україна".

"Хотів би підтвердити зацікавленість Україною у добудові найближчим часом ракетного крейсера "Україна", - сказав він. За словами Азарова, Україна готова забезпечити необхідний для цього технічний та експертний супровід.

Недобудований ракетний крейсер "Україна" перебуває на балансі ДП "Суднобудівний завод ім.61 комунара". Його утримання обходиться державі майже в 2 млн грн на рік. У травні 2010 року за підсумками зустрічі президента України Віктора Януковича з президентом РФ Дмитром Медведєвим український президент повідомив, що РФ добудує ракетний крейсер "Україна". Навесні 2010 року член комітету Держдуми РФ з оборони Михайло Ненашев заявив про те, що крейсер "Україна" може увійти до складу ВМФ РФ.

Азаров також вважає за необхідне прискорити створення російсько-українського спільного підприємства між українським державним авіабудівним концерном "Антонов" і ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація".

"Необхідно завершити найближчим часом всі процедури щодо створення спільного україно-російського спільного підприємства між компанією "Антонов" і Об'єднаної авіабудівної корпорації з тим, щоб вже найближчим часом дане СП вже розпочало свою роботу", - сказав він.

При цьому Азаров вважає за необхідне скорегувати плани обох сторони по серійному виробництву літаків.
Категорія:Економіка| Перегляд:633| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): залізниця, Азаров, Москва, обіцянка, швидкісний, сполучення
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.