З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Введення санкцій проти Києва прямо залежить від результатів виборів в Раду

Введення санкцій проти Києва прямо залежить від результатів виборів в Раду

фото Введення санкцій проти Києва прямо залежить від результатів виборів в Раду
ЄС і США прийняли рішення про введення санкцій проти України залежно від результатів виборів до Верховної Ради в жовтні, заявив президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу.

За словами Баррозу, спочатку Європа сумнівалася у своєму ставленні до ситуації в Україні, вважаючи, що події, що викликали стурбованість з їхнього боку, є просто окремими або випадковими інцидентами. Проте в даний момент такі випадки несуть в собі системний характер, що породжує численні сумніви, що Україна прагне до досягнення спільних європейських цінностей.

ЄС вважає, що президентські вибори, що пройшли в лютому 2010 року, в цілому відповідали європейським стандартам, що давало Україні надію на зміцнення демократії, позитивні тенденції яких були відзначені на початку 2005 року. Однак місцеві вибори в жовтні 2010 року, на думку ЄС, стали демонстрацією погіршення демократичної ситуації.

 Європолітики також наполягають, що кримінальні справи проти Тимошенко, Луценка та інших політиків є не тільки політично мотивованими, а й прикладами виборчого правосуддя в Україні.

Категорія:Новини світ| Перегляд:959| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.