З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Все тайне стає явним

Все тайне стає явним

фото Все тайне стає явним
У травні 2000 року в Калуші на автобусній зупинці трапився конфлікт між двома компаніями, приводом до якого стало банальне прохання прикурити. У бійці 23-річний юнак двічі вдарив ножем одного з супротивників у груди. Внаслідок проникаючих поранень з ушкодженнями серця та легені молода людина померла на місці події.

Міліціонери міліції встановили особу, яка в той вечір була з ножем, однак молодикові вдалося втекти з міста, а потім і з України. Через тиждень після вчинення злочину його оголосили в розшук. Нещодавно оперативникам стало відомо, що зловмисник переховується в Росії, де зумів легалізуватися під чужим прізвищем. Коли калуські міліціонери дізналися, що втікач приїхав до родички в Дніпропетровську область, туди негайно виїхала оперативна група на чолі з виконувачем обов’язків першого заступника начальника Калуського міськвідділу міліції Антоном Гончаровим.

Операція із затримання підозрюваного в давньому вбивстві пройшла без ексцесів. Чоловік був упевнений, що його ніколи не знайдуть – повідомив керівник управління карного розшуку УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Ігор Баб’юк.

Затриманого під конвоєм доправили в Івано-Франківськ, де поновлено слідство в кримінальній справі, порушеній ще в травні 2000 року.

Уродженець Прикарпаття притягується до відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). І вже не так важливо, під яким прізвищем, але особа, котра позбавила життя іншу людину, понесе покарання за українським законом. За скоєння навмисного вбивства нині 34-річний чоловік може опинитися в ізоляції від суспільства на строк від 7 до 12 років.
Нинішнього року значно зменшилася кількість звернень учасників зовнішньоекономічної діяльності зі скаргами до судів. «Якщо ще торік підприємства Прикарпаття з кожним підняттям митної вартості товарів не бачили іншого виходу, як іти лише до суду, то сьогодні ситуація стабілізувалася, — розповіла кореспондентові «Галичини» начальник сектору правового забезпечення Івано-Франківської митниці Світлана Тимів. — Цьому сприяло зокрема те, що обсяг оформлених вантажів, митна вартість яких визначалася за першим методом, тобто коли митниця власне погоджувалася з тією вартістю товару, яку задекларував імпортер, зросла з 54 до 77,7 відсотка».

Збільшити практично на чверть обсяг товарів, митна вартість яких визначалася за першим методом, прикарпатським митникам дозволило, за її словами, те, що орієнтовно 70 відсотків імпортного вантажопотоку в нинішньому році припадає на виробників. «Ці товари вони завозять не з метою «купив-продав», а для виробництва власної продукції та, як правило, на підставі довгострокових контрактів, укладених із зарубіжними постачальниками, працюють прозоро і вчасно сплачують податки», — підкреслила начальник сектору правового забезпечення Івано-Франківської митниці.

— Що стосується судових спорів, то на сьогодні в процесі розгляду перебуває понад 60 справ. Але хочу сказати, що чотири з них — це один позивач, вісім справ — другий позивач та 11 — це третій позивач, — повідомила Світлана Петрівна. — До речі, з тих 11 судових позовів позивач виграв лише одну справу, а десять програв. Зауважу, що ці справи слухає не один суддя чи один суд. Їх розглядають у першій інстанції, потім — у другій і, нарешті, у третій. Тобто це вже свідчить само за себе…
       

Категорія:Цікаво| Перегляд:610| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.