З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Володимир Кличко: Хей заслуговує бути нокаутованим справжнім чемпіоном

Володимир Кличко: Хей заслуговує бути нокаутованим справжнім чемпіоном

фото Володимир Кличко: Хей заслуговує бути нокаутованим справжнім чемпіоном
Чемпіон світу за версіями IBF, IBО і WBO українець Володимир Кличко дав розгорнене інтерв'ю порталу fanhouse.com, в якому заявив, що терпіти не може чемпіона WBA, британця Девіда Хея. За словами Кличка-молодшого, його найбільше на даний момент цікавить бій з Девідом, позаяк "це особисте".

"Це той бій, який мені потрібен. У своєму відео я висловився про це, хотів, щоб уболівальники перейнялися моєю ідеєю. Ми можемо організувати бій, постійно намагаємося зустрітися з британцем, дзвонимо йому. Але він робить все, щоб поєдинок не відбувся.

Правила IBF дозволяють мені як чемпіону відкласти обов'язковий захист, якщо я збираюся провести об'єднувальний поєдинок. Я хочу сказати всьому світу і уболівальникам: Досить! Тепер Хей знає, що бій може відбутися. І ми повинні його провести.

Я тільки що захистив титул WBO проти Едді Чемберса. Наступний обов'язковий захист повинен відбутися проти росіянина Олександра Повєткіна, і я зустрінуся з ним, якщо Хей відмовиться від бою зі мною. Але я знаю, що IBF або інша організація віддадуть перевагу об'єднувальному поєдинку з Хеєм.

Девід Хей - це тільки титул, якого немає у братів Кличків. Ми володіємо чемпіонськими поясами IBF, WBO, WBС, IBO і поясом чемпіона за версією The Ring Magazine. Але у нас немає титулу WBA. Тому ми і хочемо об'єднання.

З огляду на те, скільки часу я був чемпіоном, я сумніваюся, що будь-яка з організацій буде перешкоджати мені в організації об'єднавчого поєдинку".

Також Володимир розкритикував поведінку британця на публіці, заявивши, що терпіти не може Хея.

"Я його терпіти не можу: те, як він поводиться на публіці, що говорить про мене і брата. І те, як він сприймає спорт. Коли він спробував "відрізати нам голови", я не на жарт розлютився. Я повинен битися з ним, це особисте. Думаю, Хей заслуговує, щоб його нокаутував справжній чемпіон".
Категорія:Спорт| Перегляд:737| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.