З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » В цей день » Воду в центральну частину міста будуть подавати за графіком

Воду в центральну частину міста будуть подавати за графіком

фото Воду в центральну частину міста будуть подавати за графіком
Від завтра, в зв’язку зі складною ситуацією з водозабезпеченням в Івано-Франківську, воду подаватимуть за новим графіком.

Причинами складної ситуації у місті з водозабезпеченням є перемерзання води у річках. Внаслідок цього, рівень води у водозаборах на один метр нижчий від нормативного.

Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомила фахівець по роботі зі ЗМІ КП «Водоекотехпром» Ольга Сворак.

«Через перемерзання води у річках Бистриця Надвірнянська та Бистриця Солотвинська спостерігається катастрофічно низький рівень води, а саме, на водозаборі у селі Березівка Тисменицького району він нижчий на один метр від нормативного, на водозаборі у селі Скобичівка Богородчанського району на 0,7 метра», - зазначила Ольга Сворак.

Тому, щоб надалі підтримувати цілодобове водопостачання у місті, КП «Водоекотехпром» від завтра подаватиме воду у центральну частину міста з пониженим тиском.

«Недостатня кількість води може унеможливити цілодобове постачання міста Івано-Франківськ. Враховуючи ситуацію, що склалася фахівці КП «Івано-Франківськводоекотехпром» звернулися до міського голови з проханням надання дозволу на подачу води у центральній частині міста з пониженим тиском з 00.00 годин 03.02. 2012 до 06.00 годин щоденно до підняття рівня в річках», - додала Ольга Сворак.

Якщо рівень води в річках і надалі падатиме, то буде введено додатковий графік подачі води у місті.
Категорія:В цей день| Перегляд:728| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.