З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Влітку освятять Собор Преображення у Пасічній

Влітку освятять Собор Преображення у Пасічній

фото Влітку освятять Собор Преображення у Пасічній
Собор Преображення Господнього у мікрорайоні Пасічна урочисто освятять влітку цього року. До того часу буде завершено роботи всередині храму й облаштовано територію довкола нього. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська, оглянувши новобудову разом із депутатами та представниками виконавчого комітету. За виїзним засіданням посадовців спостерігали й наші кореспонденти.

Собор Преображення Господнього Української греко-католицьокої церкви — чи не наймасштабніше релігійне будівництво в Івано-Франківську. Перший камінь тут було закладено 1998 року. Кошторис виконаних робіт — майже вісім мільйонів гривень. Свої внески у фінансування будівництва здійснила і парафіяльна громада, і міська влада і численні меценати. Спільними зусиллями завершено монтажні та штукатурні роботи. Тепер на черзі — під'єднати будівлю до комунікаційних мереж, а найважливіше — облаштувати чималу територію довкола, враховуючи особливості генерального плану забудови міста. Як зробити це максимально ефективно — вирішуватиме ініціативна група у складі депутатів міської ради та чиновників виконавчого комітету. Собор у Пасічній — велична культова споруда, яка об'єднає минуле й сьогодення і служитиме втіленню шляхетних задумів багатьох поколінь івано-франківців — переконують служителі церкви. Як пообіцяв міський голова, двері собору урочисто відчиняться для вірян 19 серпня — у день храмового свята.
Категорія:Анонси| Перегляд:852| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:5.0/1
Теги (Ключові слова): освячення, собор, церква, відкриття, Пасічна
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.