З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Візит делегації з воєводської бібліотеки ім.Е.Смолки (м.Ополє, Польща)

Візит делегації з воєводської бібліотеки ім.Е.Смолки (м.Ополє, Польща)

фото Візит делегації з воєводської бібліотеки ім.Е.Смолки (м.Ополє, Польща)
Працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка гостинно прийняли своїх польських колег – бібліотекарів Воєводської публічної бібліотеки ім. Е. Смолки в м. Ополє (Республіка Польща) на чолі з директором п. Тадеушем Хробаком.

Гості з міста-побратима Івано-Франківська познайомилися з діяльністю обласної книгозбірні, досвідом роботи бібліотек Тлумацького, Долинського, Верховинського районів та Болехівської міськради. Усюди польську делегацію радо вітала бібліотечна спільнота нашої області, представники місцевої влади і польських товариств. Відбулася також робоча зустріч з начальником управління культури облдержадміністрації Володимиром Федораком.

22 квітня в обласній бібліотеці ім. І.Франка відбувся круглий стіл за участю бібліотечних фахівців двох країн, керівників управління культури облдержадміністрації, де була підписана виконавча угода про співпрацю головних бібліотечних закладів нашого краю та Опольського воєводства на 2012-2013 роки. Директор ОУНБ ім. І. Франка Людмила Бабій представила польським колегам оглядову мультимедійну презентацію про багаторічну партнерську співпрацю та перебування фахівців з м. Ополє на теренах нашого краю, зустрічі у різних бібліотечних установах області.

Учасники зустрічі мали можливість також переглянути розгорнуту книжкову виставку з нагоди 350-літнього ювілею обласного центру „Івано-Франківськ. Ополє. Бібліотеки-партнери: бережемо традиції, будуємо сьогодення”, яка представляє розмаїття видань про наше місто українською та польською мовами, власну видавничу продукцію.
Категорія:Культура| Перегляд:785| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.