З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Віталій Кличко: я Валуєва попереджав про Кінга. Від нього жебраками пішли Алі і Тайсон

Віталій Кличко: я Валуєва попереджав про Кінга. Від нього жебраками пішли Алі і Тайсон

фото Віталій Кличко: я Валуєва попереджав про Кінга. Від нього жебраками пішли Алі і Тайсон
Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко розповів в інтерв'ю про невдалі переговори щодо організації поєдинку проти Ніколая Валуєва. Віталій вкотре заявив, що Ніколай зробив усе для того, щоб цей поєдинок не відбувся.

"Я Колю попереджав, щоб він не укладав контракту з Доном Кінгом. Коля говорить дуже красиво, виголошує розумні промови, але здійснює дурні вчинки. Піти на співпрацю з Кінгом - одна з його великих помилок. Між іншим, свого часу я радив Валуєву поговорити з Романом Кармазіним (російський боксер - ред.) - Я ж і його попереджав не укладати контракт з Кінгом. Але Роман до мене не прислухався. А потім, коли ми зустрілися, визнав, що я був правий.

Я Валуєву казав: "Коля, Дон Кінг - це злий геній. Від нього, незважаючи на прекрасні перемоги на рингу, пішов без грошей Мохаммед Алі. Майк Тайсон розлучився з Доном Кінгом і геть банкрутом. Цей список можна продовжувати, в ньому величезна кількість боксерів... "Перш ніж робити якісь кроки, завжди потрібно зважити всі "за" і "проти". Валуєв, попри мої застереження, все-таки пішов до Кінга. І сьогодні Ніколай пожинає плоди", - заявив Віталій в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

Кличко підтвердив, що насправді пропонував Валуєву за бій 2,5 мільйона доларів. "І це при тому, що він зовсім недавно програв Хею! - зазначив він. - Коли Леннокс Льюїс за десять днів до поєдинку зробив мені пропозицію боксувати за найпрестижніший титул у світі, я, не замислюючись, не питаючи, яка сума гонорару, сказав: "Так". Фінансове питання було тоді для мене навіть не на другому місці - на третьому або четвертому. Мені потрібно було виграти звання чемпіона світу за найпрестижнішою версією.

Коля ж у переговорах зі мною нагадував дівчину на виданні, яка хоче вдало вийти заміж. Його не цікавив титул, спортивний результат. Для нього важлива була лише фінансова складова. Після довгої торгівлі він нібито погодився на 2,5 мільйона доларів, але став виставляти додаткові умови. Я хочу поставити питання: "А хто чемпіон світу?". Які мені можна диктувати умови? Врешті-решт, я ж зробив Ніколаю таку пропозицію, яку він ні від кого ніколи не отримував. І навряд чи ще отримає".

"Загалом, Валуєв використовував все, щоб сказати цьому поєдинку "ні". Якби Ніколай хотів боксувати, думаю, Дон Кінг його втримати не зміг би", - заявив Віталій.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок Кличко-старший проведе 29 травня в Гельзенкірхені проти чемпіона Європи Альберта Сосновські з Польщі.
Категорія:Спорт| Перегляд:733| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.