З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Виставка картин Романа Іванишина

Виставка картин Романа Іванишина

фото Виставка картин Романа Іванишина
Роман Іванишин – талановитий покутський художник, працює в стилі імпресіонізму. Народився 1970 року у Городенці. Малювати почав ще з дитинства. Згодом закінчив Косівський художній технікум та художньо-графічне відділення Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.
Мистецтво Романа Іванишина – надзвичайний і неповторний талант, дарований Богом. Кольорові різнобарв’я пейзажів Покуття, зображення польових квітів, натюрморти, портрети, авторські ікони, роздуми митця про живопис, розуміння свого призначення на землі – улюблені теми і форми роботи митця, яким притаманна динамічність, яскравість та емоційність.
Нині художник паралельно із творчою діяльністю керує гуртком малювання у Городенківській районній станції юних натуралістів.
У мистецькій залі пан Роман представив понад тридцять своїх робіт, кожна з яких наповнена аурою святої любові. Сама зустріч відбулася у теплій атмосфері. Діалог з художником вела працівник відділу літератури з мистецтва Світлана Джоголик.
 Цікавими були думки про творчість митця: заслуженого діяча мистецтв, професора, художника Богдана Губаля, відомого фотомитця Казимира Річки, поетеси  Галини Гринечко, які наголосили художнику розвивати талант, вдосконалюватися і свій дар доносити до людей, адже головне для митця  це передавати фарбами потік ненастанних щоденних дум і візій, що наповнюють душу і вимагають реалізації. Як зазначили митці в цьому і полягає радість творчості.
Директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка Людмила Бабій висловила слова вдячності Роману Іванишину за надану можливість представити читачам свою творчість. А на завершення зустрічі побажала й надалі творити щось нове і неповторне, дивувати світ своїми шедеврами, горіти і ніколи не згасати, адже талант – це поклик душі і тому його потрібно берегти.
Обласна універсальна наукова бібліотека імені Івана Франка запрошує своїх читачів та всіх поціновувачів мистецтва до перегляду виставки живописних полотен покутського художника Романа Іванишина.

Категорія:Культура| Перегляд:696| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.