З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » В цей день » Вифлеємський вогонь миру отримали таксисти

Вифлеємський вогонь миру отримали таксисти

фото Вифлеємський вогонь миру отримали таксисти
Сьогодні івано-франківські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру таксистам міста.
Після молитви пластуни запалили свічки та лампадки та вручили їх працівникам  різних служб таксі, які зустрічатимуть Різдво на роботі, в дорозі, розвозячи пасажирів.
Як зазначила координатор акції у Івано-Франківській області Ольга Дякун: «Це світло має нагадувати їм, що янголи провістили людям мир, коли у Вифлеємі народився Ісус. Українські пластуни закликають кожного принести вогонь добра і надії у свою домівку і запалити теплом і любов’ю свої серця ».
Зазвичай Вогонь з Вифлеєму пластуни поширюють у сиротинцях, інтернатах, лікарнях та церквах. Цього року івано-франківські пластуни вперше передали  вогонь миру українським громадам Європи та військовослужбовцям, а також вперше – працівникам пожежної частини.
Ця акція відбувається в  Україні вже в тринадцяте. До Європи вогонь з Вифлеєму  привозять літаком австрійські скаути, а вже з Відня він мандрує з рук в руки цілою Європою. Наші пластуни отримали його  від польських скаутів на україно-польському кордоні.
2 січня відбудеться урочиста передача Віфлеємського Вогню Миру громаді міста Івано-Франківська в Катедральному Соборі Святого Воскресіння о 9.00
Категорія:В цей день| Перегляд:560| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.