З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Від Росії на «Євробачення» поїдуть 76-річні бабусі (відео)

Від Росії на «Євробачення» поїдуть 76-річні бабусі (відео)

фото Від Росії на «Євробачення» поїдуть 76-річні бабусі (відео)
Представником Росії на телевізійному музичному конкурсі «Євробачення» 2012 року стане фольклорний колектив з Малопургінського району Удмуртії «Бурановские бабушки».

 Група, до якої входять артистки у віці від приблизно 50 до 76 років, виконала у російському фіналі конкурсу попурі з популярних іноземних композицій. Її початком став фрагмент американської фолк-балади «House of the Rising Sun» удмуртською мовою, а в якості приспіву була використана англійська фраза «Come on and dance», покладена на ритм у стилі диско.

У результаті голосування телеглядачів каналу «Росія-1» і членів професійного журі «Удмуртские бабушки» посіли перше місце, інформує ZN.UA.

 Другим до фінішу прийшов дует Діми Білана (переміг на «Євробаченні» у 2008 році) з колишньою учасницею групи t.A.T.u. Юлею Волковою. Третє місце дісталося дуету оперної співачки Аїди і російського хіп-хоп виконавця Тіматі.


Категорія:Культура| Перегляд:681| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.